Fostul manager general al lui Dinamo distruge noile transferuri ale „câinilor”: „Toți la un loc nu fac cât Paul Anton! E praf în ochii fanilor” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 25

Fostul președinte al lui Dinamo distruge noile transferuri ale roș-albilor. Dinu Gheorghe afirmă că toți cei sosiți acum în „Ștefan cel Mare” nu valorează cât Paul Anton, mijlocaș care zilele trecute și-a reziliat amiabil contractul cu trupa „câinilor”.

Dinamo i-a prezentat sâmbătă pe Gabriel Torje, Cosmin Matei, Răzvan Popa şi Constantin Nica.Apoi, lotului s-a alăturat, sub formă de împrumut de la CFR Cluj, Cătălin Itu. Urmează să se oficializeze și transferurile lui Mirko Ivanovski și Plamen Iliev.

Dinu Gheorghea fost manager general al lui Dinamo în 2015, funcție ocupată de la finalul lui aprilie și până la 20 august.

Fostul manager general al lui Dinamo distruge noile transferuri ale „câinilor”: „Toți la un loc nu fac cât Paul Anton! E praf în ochii fanilor”

Dinu Gheorghe a mai condus de-a lungul timpului cluburi importante precum Rapid, Astra Giurgiu sau FC Braşov.

Ex-oficialul dinamovist susține că noile achiziții ale roș-albilor vor costa lunar clubul circa 40.000 de euro.

„Mă întristează povestea asta…ce transferuri?! Atâta fericire, mulțumire. Puțină modestie. Mamă, ce jucători s-au adus! Păi, ce? Pe cine pot conta ei? Spun că vor rupe gura târgului de cum vor intra în teren, cu FCSB! Păi, nu au jucat de trei – patru luni. Nica nu a jucat de un an și jumătate…Spun că uitați ce facem noi, dar e praf în ochii fanilor dinamoviști.

Ei și-au completat un lot. Torje nu mai e cel din urmă, nu știu cât de bine mai stă fizic. Popa nu s-a impus pe la vreo trei echipe. Popa e peste Rici Grigore? Hai să ne gândim și financiar!

Matei în două – trei săptămâni poate juca, Itu poate evolua, mi se pare că CFR i-a dat drumul prea repede! Ivanovski ratează foarte mult…eu l-aș forța tot pe Moldoveanu. O medie de 5.000 de euro. Toți cei de pe listă o să-i coste cam 40.000 de euro lunar.

Să aducă doi jucători de nivelul lui Sorescu și atunci să-și dea cu cărămida în piept. Ei l-au pierdut pe Anton, un fotbalist exponențial, și cei toți aduși la un loc nu fac cât Anton” a declarat Dinu Gheorghe la ProSport Live.

The post Fostul manager general al lui Dinamo distruge noile transferuri ale „câinilor”: „Toți la un loc nu fac cât Paul Anton! E praf în ochii fanilor” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă