Fostul manager al spitalului care a ars în Constanța vrea să revină în funcție și invocă pretenții în instanță/ După tragedia în care au murit 7 femei, primăria a demis-o pe Stela Halichidis

3 săptămâni in urmă 31

Stela Halichidis, fostul manager al spitalului care a ars în Constanța, vrea să fie repusă în funcție și invocă pretenții în instanță, conform portalului justiției. Pe site-ul Tribunalului Constanța a apărut o cerere de chemare în judecată depusă de aceasta împotriva Primăriei Constanța și a municipiului Constanța.

Halichidis, fost manager al Spitalului de Boli Infecțioase din oraș, care a fost mistuit într-un incendiu la 1 octombrie și în urma căruia au murit 7 femei, cere anularea dispoziției 5199/04.10.2021, prin care a fost demisă de Primăria Constanța, în subordinea căreia se află instituția medicală.

Fostul manager a formulat și pretenții în cererea de chemare în judecată, dar refuză să facă orice comentarii referitoare la proces.

Stela Halichidis a fost managerul spitalului începând cu anul 2009, iar în ultimii 5 ani a primit „foarte bine” pe linie în rapoartele de evaluare a activității, arată Info Sud-Est. A existat o singură excepție: Un consilier local PNL care a notat-o pe Stela Halichidis cu 0 și 1 la cele patru criterii punctate în evaluare.

Membrii comisiei de evaluare acordau punctaje pentru patru criterii: planificare, organizare, coordonare și control. În perioada 2016-2019, punctajul final a fost 5 (maxim), calificativul obținut fiind ”foarte bine”.

În ultima evaluare, din 2020, comisia i-a acordat un punctaj mai mic, de 4, dar calificativul a fost tot ”foarte bine”.

sursa foto: Captură video

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă