Fostul jucător al lui Răzvan Lucescu a leșinat pe teren a doua oară în două luni!

3 săptămâni in urmă 4

Trecuseră doar patru minute din meciul Al-Hilal - Al-Quadisiyah (1-0), de sâmbătă. Într-un moment în care arbitrii verificau cu VAR o poziție de ofsaid, francezul Bafetimbi Gomis s-a prăbușit pe teren din senin, fără suflare. Doctorii au intrat rapid pe teren și atacantul în vârstă de 35 de ani și-a revenit. După patru minute, a reintrat pe teren și a evoluat până la sfârșit.

Ritmul cardiac și presiunea arterială scad brusc

Era a doua oară când Gomis leșina pe teren în acest an. Pe 18 februarie, a căzut în iarbă înaintea unei partide, la încălzire. Pe 20 august 2020, sub ochii lui Răzvan Lucescu, și-a pierdut cunoștința în timpul jocului. S-a trezit și a continuat să joace.

Fostul internațional francez (12 selecții, 3 goluri), ex-Lyon, Marseille și Galatasaray, suferă de o sincopă vasovagală. Ritmul cardiac și presiunea arterială scad brusc, declanșând leșinul. În cazul său, afecțiunea ce apare pe fond de stres i-a fost descoperită de medici încă din adolescență, dar nu îi pune viața în pericol.

VIDEO Imagini de la ultima zi a lui Răzvan Lucescu la Al Hilal

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

La 14 ani de la Palop și suferința lui Lucescu, portarul Sevillei înscrie în aceeași clipă: prelungiri, minutul 3 și 18 secunde!Dennis Man și Valentin Mihăilă, colegi cu Gianluigi Buffon?

Ce se va întâmpla cu pandemia în câteva luni. Declarații surprinzătoare ale fondatorului BioNTech

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă, tentativă de asasinat! Ce a pățit senatoarea este halucinant
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă