Fostul internațional român Gabi Balint aruncă bomba: „Dan Petrescu se încălzește pentru echipa națională!”

1 lună in urmă 32

Fostul internațional Gabi Balint susține că are informații conform cărora Dan Petrescu este pregătit să preia echipa națională a României, astfel că sunt șanse foarte mici să îl revedem pe banca tehnică a lui CFR Cluj.

Liber de contract după ce s-a despărțit de Kayserispor, antrenorul Dan Petrescu așteaptă să bată palma cu Federația Română de Fotbal pentru a prelua echipa națională, informează Gabi Balint. Fostul internațional susține că „Bursucul” s-ar fi înțeles de principiu cu Răzvan Burleanu, dar se așteaptă următoarele meciuri ale reprezentativei noastre înainte de a parafa mutarea.

Mirel Rădoi are zilele ca și numărate pe banca echipei naționale, unde în locul său urmează să fie instalat Dan Petrescu, fost campion al României cu CFR Cluj.

Fostul internațional român Gabi Balint îl dă pe Dan Petrescu la echipa națională

Gabi Balint susține că Dan Petrescu se pregătește să preia echipa națională a României, pentru care a evoluat ca jucător în 95 de partide. Antrenorul era văzut drept principalul candidat pentru înlocuirea lui Marius Șumudică la CFR Cluj, dar fostul fundaș dreapta pare mult mai atras de ideea de a-i prelua pe „tricolori”.

„Dan Petrescu e dorit la CFR Cluj pentru că a făcut performanță. Doar că, din câte știu eu, el se cam încălzește pentru echipa națională”, a declarat Gabi Balint pentru Digi Sport.

Dan Petrescu și-a început cariera în antrenorat în 2003, când a pregătit-o pe Sportul Studențesc, iar din România le-a mai condus pe Rapid, Unirea Urziceni, ASA Târgu Mureș și CFR Cluj.

The post Fostul internațional român Gabi Balint aruncă bomba: „Dan Petrescu se încălzește pentru echipa națională!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă