Fostul internațional Paul Popovici, sfert-finalist al Cupei UEFA, s-a stins din viață

2 săptămâni in urmă 19

  • Champions League: Bayern Munchen - PSG, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • Champions League: Porto - Chelsea, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

Dispariția lui ”Pali” Popovici a fost anunțată pe site-ul oficial al celor de la UTA Arad, formație la care fostul fotbalist a cunoscut cele mai mari satisfacții din carieră. Sezonul 1971/1972 a fost de referință pentru fostul fundaș stânga. Acesta s-a clasat pe poziția a doua în Divizia A cu "Bătrâna Doamnă" și a fost om de bază în parcursul arădenilor până în sferturile Cupei UEFA.

Paul Popovici, fost internațional român și sfert-finalist al Cupei UEFA cu UTA, a decedat

"Familia UTA a primit astăzi o veste tristă de la Oradea: s-a stins din viață Paul Popovici, fundașul stânga din superba generație roș-albă din prima parte a anilor ’70. S-a întors cu plăcere la Arad de fiecare dată când fotbaliștii de altădată s-au reunit pentru a rememora clipele de glorie.

Pe 21 iunie ar fi împlinit 73 de ani. Va rămâne în amintirea utiștilor mereu", se arată în comunicatul celor de la UTA Arad.

Paul Popovici a început fotbalul la Crișul Oradea, pentru care a jucat în perioada 1964-1970. Din 1971, fostul fundaș stânga a îmbrăcat tricoul UTA-ei, până în 1974, când s-a întors în Oradea natală, la FC Bihor Oradea, echipă pe care a și antrenat-o după retragerea din activitatea de fotbalist, în 1979.

Etichete: paul popovici , paul popovici a murit , legenda uta arad
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă