Fostul internațional Ionel Ganea spulberă un titular al naționalei antrenate de Mirel Rădoi: „Ziceai că e de la circulație”

2 săptămâni in urmă 1

Ionel Ganea, fostul atacant al echipei naționale, l-a muștruluit pe Nicușor Bancu pentru evoluția acestuia din meciul câștigat la limită de România cu Macedonia de Nord, scor 3-2.

Naţionala tricoloră a condus cu 2-0 şi a fost egalată apoi cu goluri înscrise într-un interval de două minute, dar Ianis Hagi, legitimat la Glasgow Rangers, a reuşit să aducă victoria înscriind spre final.

Au marcat Florin Tănase ’28, Valentin Mihăilă ’50 şi Ianis Hagi ’86 pentru tricolori, respectiv Ademi ’82 şi Trajkovski ’83 pentru oaspeţi.

Fostul internațional Ionel Ganea spulberă un titular al naționalei antrenate de Mirel Rădoi: „Ziceai că e de la circulație”

„Din ce am văzut, fundașii nu comunică foarte bine. La golul 2, Nicușor Bancu ziceai că e de la circulație. Dacă făcea un pic pasul mai în față, era pe linie cu fundașii centrali și ar fi fost ofsaid.

Stă în spate, dar problema e că mai și ridică mâna, ziceai că e de la circulație. Aici e vorba de o fracțiune de secundă, părerea mea e că Mirel ar trebui să mai lucreze la partea asta, defensivă”, a declarat Ionel Ganea la Gsp.

Clasamentul grupei: Germania – 3 puncte, 2. România – 3 puncte, 3. Armenia – 3 puncte, 4. Macedonia de Nord – niciun punct, 5. Liechtenstein – niciun punct, 6. Islanda – niciun punct. Diferenţa este făcută de golaveraj.

Urmează meciul cu Germania, duminică ora 21.45

România, naționala României antrenată de Mirel Rădoi, va mai disputa două partide în luna martie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022, din Qatar acestea fiind transmise live de PRO TV şi Radio România Actualităţi:

28 martie 2021: România – Germania, ora 21:45 (Arena Naţională)

31 martie 2021: Armenia – România, ora 19:00

La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

Echipa naţională de fotbal a României a învins selecţionata Macedoniei de Nord cu scorul de 3-2 (1-0), joi seara, pe stadionul Arena Naţională din Bucureşti, la debutul său în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

The post Fostul internațional Ionel Ganea spulberă un titular al naționalei antrenate de Mirel Rădoi: „Ziceai că e de la circulație” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă