Fostul fotomodel Amy Dorris îl acuză pe Donald Trump că a agresat-o sexual în fața unei toalete, la US Open, în 1997

2 months ago 4

Amy Dorris spune că Donald Trump a pipăit-o și i-a băgat limba în gură cu forța, în 1997, într-o lojă VIP în tribunele US Open, scrie The Guardian. Avocații președintelui au negat acuzațiile și au pus sub semnul întrebării credibilitatea dezvăluirilor.


Un fost fotomodel l-a acuzat pe Donald Trump de agresiune sexuală, în urma unui incident care a avut loc acum mai bine de două decenii, și care a făcut-o să se simtă ”violată”.


Într-un interviu acordat cotidianului britanic, Amy Dorris a declarat că Trump a abordat-o în fața toaletei din loja sa VIP, la turneul de tenis US Open, pe 5 septembrie 1997.


Ea ajunsese acolo împreună cu prietenul ei, care se afla în aprpopiere, dar care nu a văzut scena.


Dorris, care avea 24 de ani la momentul respectiv, a spus că Trump i-a băgat limba în gură, a pipăit-o pe tot corpul și a ținut-o, strâns, în timp ce ea încerca să scape.


Pur și simplu mi-a băgat limba pe gât în timp ce îl împingeam. Și atunci m-a apucat și mai strâns, iar mâinile lui au început să mă pipăie pe fund, pe sâni, pe spate, peste tot.

Amy Dorris:

Femeia a arătat ziariștilor The Guardian și o serie de dovezi, care includ biletul de la US Open și câteva fotografii în care apare alături de Trump.


Actualul președinte al SUA avea pe atunci 51 de ani și era căsătorit cu a doua sa soție, Marla Maples.


Nimeni nu a fost martor ocular la incident. Mărturia sa a fost însă confirmată de mai mulți oameni cu care Dorris a vorbit imediat după incident.


Aceștia includ un prieten din New York, mama lui Dorris, dar și un psihoterapeut cu care femeia a vorbit ulterior.


Dorris, care are acum 48 de ani și este mama a doi copii, a declarat că a luat în calcul să facă această dezvăluire în 2016, în momentul în care mai multe femei l-au acuzat pe Trump de agresiune sexuală.


Ea a spus însă că s-a temut că va face rău familiei.


”Acum simt că fiicele mele, care vor împlini 13 ani, trebuie să știe că nu poți lăsa pe nimeni să îți facă ceva ce nu dorești”, a spus ea.


Dorris, scrie The Guardian, s-a întâlnit și în zilele următoare cu Trump, atât la US Open cât și la un memorial pentru Gianni Versace.


Ea a declarat că Trump nu a mai agresat-o, dar a continuat să îi facă avansuri.


Avocații lui Trump au subliniat că versiunea evenimentelor, așa cum a fost prezentată de Dorris, nu stă în picioare și că este imposibil ca un astfel de incident să nu aibă martori oculari.


Avocații au mai spus că pare incredibil că Dorris a ales în mod voluntar să participe la alte reuniuni alături de Trump, în zilele de după presupusa agresiune.


Lista femeilor care l-au acuzat pe Trump de comportament sexual nepotrivit este una uriașă. Până acum, cel puțin alte 25 de femei l-au reclamat pe Trump pentru hărțuire sau agresiune și chiar viol.


Read Entire Article
Powered By Seo Tools