Fostul director al CIA face dezvaluiri despre existenta OZN-urilor. Ce intamplare incredibila a povestit

1 lună in urmă 28

James Woolsey, fostul sef al CIA-ului intre 1993 si 1995 a fost prezent recent pe canalul Black Vault de pe YouTube, unde a facut declaratii fara precedent in legatura cu existenta extraterestrilor. Astfel, el a afirmat ca, in principiu, "crede in OZN-uri", dupa ce avionul unui prieten "s-a oprit la o altitudine de peste 12.000 de metri" in mod inexplicabil.

"Au existat de-a lungul anilor evenimente, intr-un fel sau altul, care au implicat asemenea aeronave. Nu am crezut niciodata ca exista ceva in toate astea, mi s-a parut destul neconcludent pentru mine", potrivit NYPost.

"Dar a existat un caz, in care un prieten a reusit sa-si opreasca avionul la peste 12.000 de metri, iar aparatul nu a mai functionat ca o aeronava normala. Ce s-a intamplat? Nu stiu. Stie cineva?", a fost declaratia fostului director al CIA-lui.

James Woolsey si-a continuat nedumeririle referitoare la astfel de incidente, in care s-ar fi putut implica obiecte zburatoare neidentificate.

"Au existat destule lucruri de acest gen si cred ca vor fi multe cercetari in legatura cu fenomenele care s-au intamplat, in decursul mai multor luni sau ani"

In decursul interviului de la Black Vault, gazda John Greenwald Jr. a spus ca si alti sefi ai Serviciiler Secrete americane au afirmat ca exista "posibilitatea vietii extraterestre".

James Woolsey si-a promovat, cu aceasta ocazie, noua sa carte "Operation Dragon: Inside the Kremlin's Secret War on America", al carui co-autor a fost generalul roman, Ion Mihai Pacepa.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă