Fostul dinamovist Ivan Pesic s-a întors în Liga 1 » Echipa care l-a convins să semneze

2 luni in urmă 1

Ivan Pesic, aripă stânga de meserie, se întoarce în Liga 1. Din informațiile GSP.ro, fostul jucător al lui Dinamo s-a înțeles cu FC Voluntari, pentru care va juca până în vară, la finalul sezonului. Croatul a fost convins de Bogdan Bălănescu, pe care îl cunoaște din perioada petrecută la clubul din „Ștefan cel Mare”. În prezent, Bălănescu este director general al clubului ilfovean. 

Ivan Pesic, la FC Voluntari

Pesic a fost ultima dată legitimat la Vorskla Poltava, în Ucraina, de care s-a despărțit în urmă cu o lună, astfel că vine la FC Voluntari din postura de jucător liber de contract.

Ivan Pesic a fost legitimat la Dinamo între ianuarie 2018 și ianuarie 2020, când a plecat la Kaysar, echipă din Kazakhstan. În perioada februarie 2019 - ianuarie 2020, croatul a fost împrumutat de Dinamo la Shakhter Karaganda, tot din Kazakhstan.

5 goluriîn 27 de meciuri a adunat Pesic la Dinamo

10 meciuria jucat croatul în acest sezon, 8 în campionatul din Ucraina și 2 în Cupă

VIDEO. Ionuț Chirilă: „Am eu trei oameni, chiar patru, care ar cumpăra Dinamo”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Când va avea loc următorul termen în cazul de dopaj de la Astra » Avertisment pentru jucători și club: „WADA nu acceptă greșeli”Două transferuri la FC Botoșani după plecarea lui Denis Haruț la FCSB: „Joacă în națională”

Așa era Tania Budi când forma un cuplu cu Cătălin Botezatu. Cum arată acum, la 53 de ani! Și-a făcut Terapia Vampir

Libertatea

Playtech: BOMBA ANULUI! Urmează un scandal MONSTRU: 'Reghe are amantă de 8 ani, Ana are...'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă