Fostul dinamovist Claudiu Bumba a declanșat un scandal de proporții în Ungaria: „Bineînțeles că nu vom ceda șantajului!”. Principalul vinovat, impresarul românului: „Lăcomia lui ne-a împiedicat să semnăm!”

2 săptămâni in urmă 13

Claudiu Bumba a intrat în ultimele șase luni de contract cu Kisvarda și vrea să plece tot în Ungaria, la Fehervar, unde el și impresarul său sunt ademeniți cu sume de bani considerabile.

Fotbalistul român Claudiu Bumba a ajuns la Kisvarda în 2019, iar evoluțiile sale impresionează de atunci, acesta ajungând unul dintre oamenii de bază ai formației care în prezent este pe poziția a doua a primei ligi din campionatul Ungariei. Mijlocașul cu profil ofensiv nu mai vrea să continue și își dorește să fie lăsat să plece gratis la Fehervar, locul 4 în clasament, dar oficialii clubului de care aparține nici nu vor să audă de așa ceva.

Românul care a luat în calcul să își ia cetățenia maghiară a fost, astfel, trimis la echipa a doua a lui Kisvarda, care evoluează în al treilea eșalon al maghiarilor.

Claudiu Bumba vrea să plece gratis la Fehervar

Fehervar și-l dorește pe Claudiu Bumba și i-a promis bani mai mulți decât câștigă în prezent la Kisvarda. Românul nu a găsit, însă, înțelegere la oficialii formației care s-a interesat de antrenorul Adrian Mutu. Mai mult, acesta a fost trimis la echipa secundă a clubului și, dacă situația nu se va schimba, el va rămâne acolo până în vară, când îi expiră contractul.

Attila Revesz, directorul sportiv al lui Kisvarda, a anunțat că nu are de gând să cedeze în fața presiunii puse de jucător și de impresarul său.

„Sunt jucători care ar dori să plece. În special Bumba, pe care lacomul său impresar încearcă să-l convingă să plece la Videoton (n.r. redenumită Fehervar) pe ultima sută de metri, pentru un salariu mai mare. Am avut discuţii, dar ideile noastre sunt foarte îndepărtate, chiar dacă înţelegerea jucătorului expiră în vară.

Deşi am avut un acord de prelungire, din păcate lăcomia managerului său nu ne-a permis să semnăm. Normal că am rupt discuţiile cu el şi Bumba a anunţat că, drept rezultat, nu mai poate juca fotbal.

Va învăţa că poţi munci din greu şi în NB III (n.r. eșalonul în care evoluează echipa secundă), bineînţeles că nu vom ceda şantajului lui”, a declarat Attila Revesz, potrivit Telekom Sport.

The post Fostul dinamovist Claudiu Bumba a declanșat un scandal de proporții în Ungaria: „Bineînțeles că nu vom ceda șantajului!”. Principalul vinovat, impresarul românului: „Lăcomia lui ne-a împiedicat să semnăm!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă