Fostul concurent de la Exatlon luptă pentru titlul de dublu campion MMA! Cine e adversarul lui Ciprian Mariș. „Voi da totul și încă puțin”

1 lună in urmă 31

„Faimosul” care a participat la competiția din Republica Dominicană se pregătește intens pentru marele meci din data de 15 septembrie.

Ciprian Mariș se va lupta în super gala RXF cu Bogdan Barbu.

Cel mai așteptat eveniment al anului din MMA va avea loc miercuri, 15 septembrie. În gala RXF susținută de Las Vegas România, Cripian Mariș și Bogdan Barbu se vor lupta asemenea unor gladiatori pentru titlul de dublu campion MMA.

Fostul concurent de la Exatlon, Ciprian Mariș, va lupta pentru titlul de dublu campion MMA, în gala RXF de pe 15 septembrie! „Voi da totul și încă puțin”

Gala RXF din 15 septembrie se va putea urmări gratis, în exclusivitate, pe platforma RXFlive.ro. Eveniment susținut de Las Vegas România, oriunde, oricând online.

„Pe data de 15 va avea loc meciul cu Bogdan, care este al treilea al nostru. Avem fiecare câte o victorie în fața celuilalt. Sunt sigur că fiecare dintre noi este foarte bine pregătit deoarece suntem doi campioni și ambii ne dorim să câștigăm. Știu ca va fii un meci foarte frumos și fie ca cel mai bun să câștige. Eu voi da totul și încă puțin pentru a fii dublu campion”, ne-a spus fostul concurent de la Exatlon.

Ce spune Bogdan „The Bomb” Barbu, adversarul lui Ciprian Mariș: „La ora meciului voi fi 110% pregătit fizic și psihic. Țin să îl anunț pe această cale că va fi iadul pe pământ pentru el și voi face tot ce este posibil pentru a obține victoria. Își va da seama că a făcut o greșeală că a acceptat acest meci cu mine. Când îl voi lovi prima dată totul se va schimba.

Pentru mine este și o treaba personală în acest meci. Noi am avut înțelegere ca să nu mai luptăm și să facem echipă și să ne antrenăm împreună, dar el nu s-a ținut de cuvânt și a acceptat meciul cu mine. Am fost surprins de această decizie din partea lui, dar nu a făcut decât să mă ambiționeze și mai mult pentru că am urât dintotdeauna oamenii fără caracter și care nu se țin de cuvânt”.

 

The post Fostul concurent de la Exatlon luptă pentru titlul de dublu campion MMA! Cine e adversarul lui Ciprian Mariș. „Voi da totul și încă puțin” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă