Fostul căpitan al FCSB-ului, impresionat de echipa lui Gigi Becali. „Toni Petrea și Thomas Neubert sunt cheia succesului!”

1 lună in urmă 3

Sorin Paraschiv, fostul căpitan al FCSB-ului, este impresionat de echipa finanțată de Gigi Becali.

Acesta a vorbit despre evoluția fostei vicecampioane a României din sezonul 2020 – 2021, iar acesta este de părere că elevii lui Toni Petrea sunt foarte bine pregătiți din punct de vedere fizic.

Mai mult, Sorin Paraschiv, oficialul din Liga 1 acuzat că i-a făcut un contract scandalos unui fotbalist de la Universitatea Craiova, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Thomas Neubert și Toni Petrea, despre care susține că sunt cheia succesului.

Sorin Paraschiv, fostul căpitan al FCSB-ului, impresionat de echipa lui Gigi Becali

„Când începi pregătirea unei echipe de la început, dinaintea sezonului, e fantastic pentru antrenor. Sunt pregătiți foarte bine din punct de vedere fizic, așezați foarte bine de antrenor. Toni a stat foarte mult lângă Reghe, aici are un atu, e cheia succesului.

Plus Tommy Neubert, care-i pregătește foarte bine din punct de vedere fizic. Vedem la fiecare meci că atacă în 4-5 jucători și fac diferența, pun presiune. Nu ai cum să nu reușești dacă faci aceste lucruri”, a spus Sorin Paraschiv, la Digi Sport.

Sorin Paraschiv, despre secretul FCSB-ului în lupta pentru titlu

Sorin Paraschiv a vorbit despre lupta pentru titlu din sezonul 2020 – 2021 dintre FCSB și CFR Cluj, iar acesta consideră că cele două echipe au șanse egale să câștige trofeul, dar că trebuie să fie atente și la Universitatea Craiova.

„La FCSB a început să formeze un grup mai puternic, relații de joc și eu cred că acestea ar putea fi secretele lor în lupta la titlu, dar vor avea un play-off foarte greu cu CFR și Craiova. CFR are jucători mai experimentați și am văzut în meciul direct că le-a pus probleme”, a mai adăugat Sorin Paraschiv.

FCSB – CFR Cluj se joacă vineri, 13 martie, ora 20.30, în etapa 28 din Liga 1, sezonul 2020 – 2021, pe Arena Națională, Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digisport, Look Sport Plus și Telekom Sport.

The post Fostul căpitan al FCSB-ului, impresionat de echipa lui Gigi Becali. „Toni Petrea și Thomas Neubert sunt cheia succesului!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă