Fostul campion K1 Daniel Ghiță, acum deputat, făcut KO de limba română în Parlament: „Aceste fantome a trecutului ne urmărește și ne otrăvește viețile!”

4 săptămâni in urmă 2

Daniel Ghiță a devenit viral pe internet cu un discurs în plenul Camerei Deputaților, în care a încercat să-l atace pe Mihai Polițeanu, de la USR-PLUS, notează adevarul.ro. Fostul campion K1 e acum deputat PSD de Ilfov.

Ghiță a citit discursul de pe o foaie și a făcut o sumedenie de greșeli.

Deputatul Daniel Ghiță a atras atenția prin numeroasele greșeli de exprimare

Fostul sportiv și-a început discursul cu o frază din care nimeni nu a priceput nimic. „Cu bună credinţă şi speranţa, numai în concret cu lucruri clare, cunoscute uneori chiar de organele de competenţă respectivă, dar în mod misterios ţinute pe loc…”.

El a continuat în aceeași manieră, stârnind numeroase comentarii pe rețelele de socializare.

Apoi, Ghiță l-a atacat pe Polițeanu: „Domnule Poliţeanu, vă rog să îmi spuneţi sincer, dacă puteţi, măcar o dată în viaţă, ce aţi căutat în arhivele SIPA împreună cu doamna Macovei, de la cine aţi avut aprobare, în baza cărei legi, ce documente aţi sustras, cu ce servicii aţi colaborat, în vreme ce instituţiile Statului, deşi sesizate, vin cu nerezolvarea acestei cauze? Pe cât de grav, atât de important pentru regimul democratic al ţării noastre”.

Parodiat pe rețele de socializare

Fostul sportiv a vorbit apoi despre unii colegi din parlament care „aruncă de fiecare dată cu noroi, vorbe fără acoperire în fapte, delațiuni mizerabile, specifice fostei Securități”.

Ce să înțelegem de aici, că aceste fantome a trecutului ne urmărește și ne otrăvește viețile și astăzi, sau că unii dintre noi sunt copiii foștilor securiști, care au distrus destine și vieți?

Daniel Ghiță:

Fostul luptător de K1 a fost parodiat pe rețelele de socializare de actorul Alex Bogdan.

De altfel, nu este singurul moment care a stârnit deliciul internauților, notează stiridiaspora.ro. El a fost fotografiat dormind în Parlament de deputatul USR Filip Havârneanu.

<div id="fb-root"></div> <script async defer crossorigin="anonymous" src="https://connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0" nonce="AWtmEG6t"></script>


<div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/FilipHavarneanuUSR/posts/1780557065454576" data-width="500" data-show-text="true"><blockquote cite="https://www.facebook.com/FilipHavarneanuUSR/posts/1780557065454576" class="fb-xfbml-parse-ignore"><p>Așa se întâmplă dacă faci scandal toată ziua și urli în Parlament. E bun somnicul în plen, domnule Ghiță?</p>Publicată de <a href="https://www.facebook.com/FilipHavarneanuUSR/">Filip Havarneanu</a> pe <a href="https://www.facebook.com/FilipHavarneanuUSR/posts/1780557065454576">Luni, 1 martie 2021</a></blockquote></div>

După ce poza a ajuns în presă și s-a viralizat pe internet, Havârneanu spune că Ghiță l-a amenințat cu bătaia. „Am mai primit amenințări, nu mă tem și nici nu mă las intimidat. Asta este schimbarea de care vorbeau liderii PSD: somn în Parlament, vot multiplu și violență în loc de argument”, a transmis Filip Havârnenu. 

Deputatul Hăvârneanu a comentat ironic ultimul discurs al lui Daniel Ghiță: „Vă rog să nu mai râdeți de acest clip! Trebuie să încurajăm persoanele care învață să citească indiferent de vârstă!”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă