Fostul antrenor de la Dinamo explică ce se întâmplă la club: „Rezultatele nu țin de bani! Grupul nu e unit, sunt probleme în sânul echipei”

1 lună in urmă 1

Articol de GSP - Publicat luni, 22 martie 2021, 10:53 / Actualizat luni, 22 martie 2021 11:13

Adrian Mihalcea, fost antrenor la Dinamo, a analizat problemele de la formația alb-roșie și crede că totul pleacă din vestiar, de la nivelul jucătorilor.

Fost atacant la Dinamo, Mihalcea este dezamăgit de jucători și de rezultatele obținute de Dinamo deși fanii au făcut eforturi pentru a plăti o partea importantă din restanțele salariale.

„La Dinamo această situație e de multă vreme. Nu cred că noi, antrenorii, am fost veriga slabă. Toți care au fost înaintea mea, de când este situația asta financiară, și cei care au fost după mine au pățit la fel. Echipa e în aceeași situație. 

Nu cred că antrenorii sunt vinovați! Sunt alte probleme, care cred că sunt în sânul echipei. Declarația lui Achim mi-a confirmat că grupul nu e unit, iar rezultate sunt o consecință!

Din câte am înțeles, lucrurile s-au mai reglat față de jucători. Dar dacă nu mai e situația de dinainte, cu 4-5 luni neplătite și se fac eforturi pentru a fi cu banii la zi, partea sportivă cui o lăsăm? Rezultatele nu depind de bani, ci de cum te pregătești, de cât de organizat și disciplinat ești. Problema e internă, e în grupul de jucători! 

În plus, când lipsesc 2-3 jucători de valoare, nu ai cu cine să îi înlocuiești! Rezultatele în ultimele 7-8 etape sunt dezastruoase”, a spus Adrian Mihalcea la Look Sport.

VIDEO  Florin Bratu îi laudă pe suporterii dinamoviști, însă e realist: „Clubul are nevoie de finanțare”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Borcea crede în Dinamo: „Nu se va întâmpla asta!” » Lasă o portiță deschisă pentru revenire

EXCLUSIV Vladimir Cohn nu crede că Dinamo se mai salvează: „Grivei nu mai poate” » Singura „soluție”: „Să facem 18 echipe”

Playtech: ȘOC! Ce mesaje de amenințare a primit Mirela Vaida. Magdalena Șerban, SMS-uri de o violență rar întâlnită!


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă