Foștii dinamoviști sunt dezorientați: „Steaua nu e Steaua, nu înțeleg nimic!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 25

Elis Bakaj (33 de ani), fost atacant la Dinamo în sezonul 2011-2012, a recunoscut că îi este dor de atmosfera de la derby-urile din România, însă este un pic dezorientat în ceea ce privește situația rivalei roș-albastre.

După un an petrescut la Dynamo Brest, Elis Bakaj s-a transferat în această iarnă la Rukh Brest. Albanezul a cucerit Cupa României alături de Dinamo, în sezonul 2011-2012.

Elis Bakaj se află în vacanță în România, familia lui fiind stabilită aici. Acesta a acordat în exclusivitate un interviu pentru ProSport, în care a mărturisit că îi este dor de atmosfera de derby din România.

Elis Bakaj, dezorientat când vine vorba despre rivala Steaua

Elis Bakaj a lipsit o bună perioadă de timp din România și a recunoscut că nu mai înțelege nimic când vine vorba despre situația juridică a echipelor de tradiție, însă speră ca toate fostele sale adversare să revină în Liga 1.

„Mi-e dor, da, dar nu mi-e dor de cum e acum, fără spectatori, când nu e nimeni. Mi-e dor să fie stadionul full, cu lume, cu certuri, uneori și certurile din stadion sunt lucruri care îți dau motivație.

Am auzit (n.r. despre suporterii lui Dinamo) și ei fac totul și nu trebuie să ajungă așa echipa asta, pentru că are cei mai buni suporteri din țară, din România și ei merită să aibă o echipă bună, cum a fost înainte.

Nu mai e cum a fost înainte, când jucam eu parcă am fost mai multe echipe bune. A fost Rapid, Oțelul, Timișoara, Petrolul, U Cluj. Am fost foarte multe echipe și când jucam noi acolo orice meci era foarte greu. Și acum văd câteva echipe de care eu nu am auzit înainte. Bine, s-a schimbat mult, nici Steaua nu e Steaua, nu înțeleg nimic. Dar asta e, nu putem face nimic. Important e ca echipe ca Dinamo, Steaua, Rapid, echipe cu nume, cu tradiție, să fie în prima ligă, pentru că doar așa poate merge fotbalul înainte aici”, a spus Elis Bakaj, pentru ProSport.

The post Foștii dinamoviști sunt dezorientați: „Steaua nu e Steaua, nu înțeleg nimic!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă