”Foste glorii au garantat pentru neica nimeni, e o bătaie de joc!” Un fost antrenor al lui Dinamo îl atacă pe Țălnar

1 lună in urmă 1

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Vasile Miriuță, fost antrenor în Ștefan cel Mare în perioada septembrie 2017 - februarie 2018 și susținător declarat al lui Dinamo, deplânge situația echipei și îndreaptă un deget acuzator spre Cornel Țălnar.

”E o bătaie de joc ce se întâmplă la Dinamo, au venit unii de afară să ne prostească, nici nu vreau să-mi imaginez ce se întâmpla dacă erau români,nu spanioli.

Vasile Miriuță: ”Eu cred că Dinamo merge spre liga a 4-a”

Mie îmi pare rău că foste glorii au garantat pentru neica nimeni, nu ai voie să permiți asta, au venit la Dinamo, nu la mine la Minerul Baia Sprie.

Eu cred că se merge spre liga a 4-a, nu știu cine poate să vină ca salvator. Trebuie bani mulți, câteva milioane de euro.

Eu, dacă aș avea banii ăștia, aș construi un stadion la mine la Baia Mare! La Dinamo e nevoie de 30 de milioane, la Baia Mare doar 4-5 milioane de euro,” a declarat Miriuță într-o intervenție la emisiunea Liga DigiSport.

8 victorii ,5 remize și 5 înfrângeri a adunat Miriuță la cârma lui DinamoCottbus U19, Cottbus II, Ceahlăul, CFR Cluj, Gyor, ASA Târgu Mureș, Cottbus, CFR Cluj, Concordia Chiajna, Dinamo, Hermannstadt de două ori și Kisvarda sunt formațiile pe care le-a pregătit Vasile Miriuță2010 este anul în care Miriuță și-a început cariera de antrenor Etichete: situatie dinamo , cornel talnar , vasile miriuta , pablo cortacero
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă