Fostă vedetă Kanal D, încarcerată la Târgu Ocna. În ce condiții mizere trăiește în închisoare, de fapt

2 luni in urmă 15

Lovitură dură pentru un post de televiziune din România! O fostă vedetă Kanal D este la închisoare. În ce condiții mizere trăiește în pușcărie, de fapt. S-a aflat totul abia acum.

Fostă vedetă Kanal D, încarcerată la Târgu Ocna

Un fost concurent de la emisiunea „Puterea Dragostei” se află după gratii. Bărbatul se plânge de condițiile nefavorabile din pușcărie și cere întreruperea pedepsei cu executare. Despre ce concurent este vorba.

Cândva, un concurent foarte apreciat la show-ul matrimonial „Puterea Dragostei”, astăzi, este închis în penitenciarul de la Târgu Ocna, județul Bacău.

Akebono, pe numele lui real Alexandru Claudiu Laurențiu, a participat la emisiunea postului TV Kanad D, pentru a-și găsi jumătatea și afirmare. A avut o relație scurtă cu Aya. Însă, concurentul a fost dat afară, pentru că a vrut să bată un alt băiat din casa dragostei. Deoarece Akebono nu era la prima abatere, stuff-ul emisiunii l-a descalificat și trimis înapoi în țară. Despre Alex s-a zvonit, în cadrul emisiunii-vedetă de la Kanal D, că a fost căsătorit în trecut și că are un copil. Akebono are 28 de ani și era antrenor de fitness înainte să fie încarcerat la penitenciarul din Târgu Ocna pentru conducere cu permis suspendat.

Akebono se plânge de mizeria din pușcărie

Tânărul spune că trăiește în condiții mizere la pușcărie. Fostul concurent a invocat legea recursului compensatoriu, precum și mizeria din închisoare, în încercarea de a ieși mai devreme din spatele gratiilor. Akebono declară că celula în care locuiește în penitenciarul băcăuan este mică, neaersită și nu are suficientă lumină naturală. În acest sens, avocații săi au cerut reducerea pedepsei. Judecătorii nu i-au ascultat ofurile, așa că cererea a fost respinsă, iar Alex rămâne după gratii.

Ca și cum un proces nu era suficient, în paralel, Judecătoria Galați a decis dublarea unei alte pedepse a lui Akebono de la 1 an și 3 luni de închisoare, la 2 ani, 1 lună și 20 de zile, tot cu executare. Motivul invocat de instanță se referă la faptul că, în momentul în care a comis infracțiunile, Akebono se afla încă în perioada de probațiune, după o condamnare din trecut. Practic, bărbatul trebuia să stea liniștit și să nu comită vreo altă infracțiune.

Akebono (Alexandru Claudiu Laurențiu), a fost arestat la sfârșitul lui 2020, după ce a fost prins de polițiști, în mod repetat, conducând cu permisul suspendat. Bărbatul a fost găsit vinovat și condamnat la închisoare cu executare, fiind văzut un pericol public de către judecători.

 

 

The post Fostă vedetă Kanal D, încarcerată la Târgu Ocna. În ce condiții mizere trăiește în închisoare, de fapt appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă