Fosta soție a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit la 6 ani de la divorțul de prezentator. Cine e soțul Dianei Simion

1 lună in urmă 39

În 2015, Diana și Răzvan Simion divorțau după o căsnicie de aproximativ 15 ani de zile. El și-a refăcut viața alături de Lidia Buble, cea de care s-a și despărțit anul trecut, iar ea, în 2019, s-a îndrăgostit de cel care i-a devenit chiar ieri soț. Diana Simion s-a căsătorit cu Radu Biță.

Anul trecut, în noiembrie, Diana Simion s-a logodit cu Radu Biță. Fosta soție a lui Răzvan Simion și afaceristul din Timișoara se cunoașteau de 20 de ani, dar au decis însă să devină un cuplu abia în 2019, iar acum, în 2021, și-au oficializat relația. Cei doi s-au cununat civil sâmbătă, 4 august, în Timișoara.

Anunțul l-a făcut chiar el, pe Facebook. „Da. Suntem o familie!”, a notat el în dreptul mai multor imagini de la eveniment. Diana Simion apare îmbrăcată într-o rochie roz, lungă, iar el poartă un costum elegant, asortat cu al soției. Cei doi s-au și sărutat și și-au arătat chiar și verighetele.

fosta-sotie-a-lui-razvan-simion-s-a-casatorit-2Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Prietenii lor din mediul online au reacționat cu sute de like-uri și comentarii. „Felicitări! (…) Să fie într-un ceas bun! (…) Felicitări și casă de piatră! (…) Casă de pieatră și multă sănătate! (…) Spectaculoși!!! Sa fiți fericiți ,oameni frumoși”, au fost câteva dintre urările primite de Radu Biță pe Facebook.

Cum a început povestea de iubire dintre Diana Simion și Radu Biță

Se cunosc de 20 de ani, dar s-au apropiat în 2019. „Ne cunoaștem de vreo 20 de ani, însă abia acum… Ne-am revăzut, cu ocazia unui eveniment, unde am socializat și s-a întâmplat ce se întâmplă în continuare.

Sunt un om simplu, nu am averi, muncesc mult, îmi place să trăiesc liniștit. Diana mă ajută, ne susținem reciproc”, a spus timișoreanul într-un interviu pe care l-a acordat anul trecut, potrivit Wowbiz.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă