Fosta soţie a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, îşi aduce noul soţ în România. „Plănuim să venim curând”

1 lună in urmă 35

Fosta soţie a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, îşi aduce noul soţ în România. Frumoasa blondină s-a măritat, recent, cu brazilianul Claude Senhoreti, iar cei doi îndrăgostiți plănuiesc o vizită în România, cât de curând.

Alina Vidican și-a refăcut viața după divorțul de fostul finanțator al celor de la Dinamo, Cristi Borcea. Trăiește o frumoasă poveste de viață de Claude Senhoreti, iar cei doi îndrăgostiți nu se mai ascund de ochii curioșilor.

Claude a acordat un interviu televizat în care a povestit cu lux de amănunte cum s-a desfășurat evenimentul prin care și-au unit destinele și care sunt planurile de viitor, în următoarea perioadă.

Alina Vidican își aduce soțul în România

Nunta Alinei Vidican a avut loc la Miami. Aceasta are doi copii din căsătoria cu fostul finanțator al celor de la Dinamo, Alexandru și Gloria, însă pare mai fericită ca niciodată.

Alina Vidican și Claude Senhoreti și-au început frumoasa poveste dragoste în urmă cu patru ani. Brazilianul s-a declarat îndrăgostit până peste cap de frumoasa româncă.

„Și eu sunt fericit, am fost binecuvântați amândoi, am fost sortiți, ne plac aceleași lucruri, va fi o adevărată plăcere să îmi împart viața cu Alina. Ea este mereu la curse cu mine, este prezentă, niciodată nu m-am gândit că mă voi mai căsatori în viața asta, dar ea m-a făcut să mă răzgândesc

Ea e pasionată de curse și am zis că nu pot să las să îmi scape o astfel de femeie. Când Alina vine la curse, mă așteaptă, are răbdare, știe că trebuie să mă concetrez înainte, mă susține, îmi aduce apă, prosoape, dar nu-mi spune nimic, ca să nu mă deconcentrez. Nunta a fost o mare provocare, mulți dintre membrii familiei mele nu au putut veni din cauza Covid-ului. Din cauza aceasta am avut doar jumătate din numărul de invitați doriți”, a declarat Claude, în cadrul acelui interviu.

Sud-americanul recunoaște că se pregătește să vină în România, să petreacă mai mult timp cu familia sa din Europa. Acest lucru se va întâmpla foarte curând.

„Ca un brazilian bun ce sunt, întotdeauna este bine să sărbătorim, acum am și eu familie în România, am cunoscut și prieteni de-ai ei, și cultura românească este asemănătoare cu cea braziliană. Plănuim să venim curând în România, sunt foarte entuziasmat de această călătorie în România. Românii au vorbit frumos de Alina și m-au făcut fericit, vreau să venim probabil luna viitoare, măcar 2-3 săptămâni”, a adăugat noul soț al Alinei Vidican.

The post Fosta soţie a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, îşi aduce noul soţ în România. „Plănuim să venim curând” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă