Fosta soție a dinamovistului Ionuț Negoiță își reface viața! „Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea”

3 săptămâni in urmă 13

Fosta soție a lui Ionuț Negoiță, Carmen, cu care fostul oficial dinamovist are doi copii, și-a refăcut viața ;i este foarte fericită.

Vedeta, în vârstă de 41 de ani, a anunțat sâmbătă seară, la Gala Mireselor de la „Bravo, ai stil!”, emisiunea unde este concurentă că a primit inelul chiar de ziua ei și se pregătește de nuntă.

Noul iubit este Cătălin Boboc, care este politician și secretar de stat la Ministerul Muncii. În vârstă de 45 de ani, are și el un băiat adolescent din fosta sa relație.

Fosta soție a dinamovistului Ionuț Negoiță își reface viața! „Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea”

Carmen a povestit colegelor sale cum a decurs cererea în căsătorie.

“Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea. Am deschis vreo 7 cutiuțe de diferite mărimi și la final a rămas o cutie mică, roșie, și în ea era inelul. Mi-a zis: vrei să fii iubita mea toată viața?. Sunt foarte fericită în plan personal“, le-a mărturisit Carmen celor prezenți.

De asemenea, Carmen Negoiță a povestit și despre relația cu fostul partener.

„În căsnicia asta nu o să mai tărăgănez 11 ani. În prima căsnicie, dacă era să divorțez, trebuia să divorțez după primii doi ani! Am rămas într-o indiferență, așa! După ce am divorțat m-am redescoperit pe mine”, a spus Carmen, la Kanal D.

Au divorțat după 11 ani de căsnicie. Au doi copii împreună

Carmen și Ionuț Negoiță au divorțat în 2010, după 11 ani de căsnicie. Carmen se căsătorise cu fostul finanțator dinamovist pe când avea numai 18 ani.

Presa mondenă a scris în ultima perioadă despre povestea celor doi.

„Da, suntem împreună de două luni. În urmă cu două luni am fost invitate mai multe persoane la o masă, iar el se afla acolo. Am vorbit și am rămas împreună. Suntem foarte bine, Cătălin este un om bun. Încă nu am plecat în vreo vacanță, pentru că el are destul de multă treabă aici”, a declarat Carmen Negoiță.

Sursă foto: Click.ro / Arhivă personală

The post Fosta soție a dinamovistului Ionuț Negoiță își reface viața! „Mi-a dat o cutie mare cu un cadou de ziua mea” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă