Fosta nevastă a lui Răzvan Simion s-a căsătorit din nou. Cine este soțul ei

1 lună in urmă 13

Fosta soție a lui Răzvan Simion, celebrul prezentator TV de la Neatza, s-a căsătorit din nou. Evenimentul a avut loc, sâmbătă, 4 septembrie. Diana a spus DA în fața ofițerului de stare civilă împreună cu partenerul său de viață.

Fosta nevastă a lui Răzvan Simion s-a recăsătorit. Cine este soțul ei

Mama copiilor prezentatorului de la Antena 1 s-a recăsătorit, după divorțul de Răzvan Simion de acum mulți ani. Diana Simion trăiește o poveste de dragoste frumoasă cu un bărbat pe care îl știe de 20 de ani, dar cu care formează un cuplu de doar doi ani. După ce moderatorul TV a ales să plece de acasă pentru Lidia Buble, de care ulterior s-a despărțit, Diana a rămas cu doi copii și fără partenerul lângă care credea că va îmbătrâni. Dar iată că a răsărit soarele și în viața ei. S-a măritat din nou. Sâmbătă, Diana și Radu Bița și-au oficializat relația în fața ofițerului de stare civilă.

Fosta nevastă a lui Răzvan Simion a avut parte, la început de toamnă, de o zi pe cinste, asta pentru că s-a recăsătorit cu Radu Bița. Cei doi se cunosc de 20 de ani, dar s-a reîntâlnit la un eveniment în 2019, moment în care a existat o chimie între ei. Până la a forma un cuplu a fost doar un pas.

Ce a apărut pe rețelele de socializare

Diana Simion a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la fericitul eveniment. La rândul său, Radu Bița a postat și el câteva fotografii de la cununia civilă, dar și un mesaj.

”DA. Suntem o familie”, a precizat soțul Dianei Simion pe pagina lui de Facebook.

Anul trecut, Radu Bița a cerut-o în căsătorie pe frumoasa lui parteneră, Diana Simion. Fosta soție a lui Răzvan Simion a primit un inel prețios, în valoare de mii de euro. Bineînțeles că răspunsul acesteia a fost cel așteptat de omul de afaceri din Timișoara, iar sâmbătă, 4 septembrie, au devenit oficial soț și soție.

Răzvan și Diana au divorțat în 2015

În anul 2015, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut anunțul-șoc că divorțează de cea care i-a fost soție timp de 15 ani. Atunci, moderatorul TV a declarat că el și mama copiilor săi vor rămâne în relații civilizate, pentru că au de crescut doi copii.

”Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante ființe din viața mea, copiii mei. De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleași și am hotărât că cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor noștri este să o luăm pe cărări separate. Într-un mod civilizat, discret, așa cum a fost viața noastră din spatele micului ecran și până în acest moment. Deciziile importante nu sunt niciodată ușor de luat, dar fiecare dintre noi și-a găsit puterea de a face ce a considerat că este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fără doar și poate centrul universului nostru și, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi să îl urmăm, ei vor avea întotdeauna dragostea și sprijinul părinților, al nostru, al amândurora. (…)”, scria la acel moment Răzvan Simion.

The post Fosta nevastă a lui Răzvan Simion s-a căsătorit din nou. Cine este soțul ei appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă