Fosta iubită a nepotului lui Gigi Becali, vedetă la „Survivor”! Raluca Dumitru are un trecut spumos + Scandal cu Valeriu Argăseală | GALERIE FOTO

1 lună in urmă 90

Raluca, fosta iubită a lui Ionuț, nepotul lui Gigi Becali, este vedetă la „Survivor”, iar trecutul acesteia este unul foarte tumultos.

Raluca Dumitru este una dintre cele patru noi concurente de la „Survivor România”, iar bruneta care s-a impus deja în echipa vedetelor care încearcă să câștige competiția din Republica Dominicană.

Raluca Dumitru a lucrat ultima dată în televiziune, iar acest lucru a făcut ca bruneta să aibă foarte mulți admiratori potenți financiari.

Raluca Dumitru, fosta iubită a nepotului lui Gigi Becali, vedetă la „Survivor”

Printre bărbații care i-au trecut prin pat frumoasei brunete se numără Ionuț, nepotul lui Gigi Becali, dar și Cristi Pulhac, fostul fotbalist al echipei Dinamo București alătru de care a trăit o poveste de iubire când avea doar 23 de ani.

Raluca Dumitru a avut relație și cu Ionuț Becali, nepotul patronului de la FCSB. Legătura dintre cei doi a fos una de scurtă durată, dar fosta asistentă TV spera să ajungă la altari cu potentul om de afaceri. Cei doi s-au cunoscut pe litoral, în Mamaia, acolo unde Ionuț avea un restaurant.

Raluca Dumitru, scandal cu Valeriu Argăseală

Raluca Dumitru a fost într-un adevărat conflict cu Valeriu Argăseală, președintele FCSB-ului, după ce oficialul formației roș-albastre i-a distrus mașina. Incidentul a avut loc la începutul anului 2010, dar lucrurile s-au liniștit după ce conducătorul FCSB-ului și-a cerut scuze.

„Am fost victima domnului Argăseală. Eu îmi vedeam de treabă, mă duceam la o filmare, când am simțit o lovitură puternică. M-am speriat îngrozitor. El nu avea mai nimic la Q7. În timp ce verificam pagubele, mi-a zis un băiat că cel care m-a lovit este preedinte la Steaua”, povestea Raluca Dumitru.

Raluca Dumitru a absolvit Facultatea de Management Turistic și Comercial, dar nu a profesat în domeniu niciodată, pentru că visul ei a fost să lucreze în televiziune. Cu banii de la Survivor, Raluca își dorește să își cumpere un apartament.

The post Fosta iubită a nepotului lui Gigi Becali, vedetă la „Survivor”! Raluca Dumitru are un trecut spumos + Scandal cu Valeriu Argăseală | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă