Fosta iubită a lui Jerome Boateng a fost găsită moartă la o săptămână după despărțirea lor. Ce spune poliția germană

1 lună in urmă 1

Cupa României: Universitatea Cluj - UTA Arad, miercuri, 18:15, Digi Sport 1

Cupa României: Farul Constanța - Chindia Târgoviște, miercuri, 14:30, Digi Sport 1

Jerome Boateng și Kasia Lenhardt au avut o relație timp de 15 luni, înainte ca pe 2 februarie, cei doi să anunțe oficial despărțirea. Fundașul a acuzat-o pe Kasia că i-a distrus relația cu Rebecca Silvera, mama copiilor săi, iar tânăra născută în Polonia l-a învinuit de infidelitate și numeroase minciuni.

La începutul anului, Kasia Lenhardt a provocat un accident rutier cu mașina lui Boateng. La testele de după eveniment, fostei iubite a fotbalistului i s-a găsit alcool în sânge. Din primele constatări ale poliției germane, nu se cunosc cauzele decesului, însă nu există dovezi că ar fi fost ucisă. Femeia de 25 de ani a lăsat în urmă un copil, dintr-o relație anterioară încheiată cu trei ani în urmă.

"Ieri, a fost în desfășurare o operațiune a poliției în Charlottenburg pentru o suspiciune de sinucidere. Trupul fără viață a unei persoane a fost găsit în apartament. Nu există indicii că ar mai fi altcineva implicat", a declarat un oficial al poliției germane, citat de The Sun.

"Kasia a devenit iubita mea după ce mi-a distrus relația cu Rebecca și cu familia mea și m-a șantajat. Așa că am decis să rămân cu ea și să încerc să fac tot ce pot să meargă", scria Jerome Boateng pe Instagram, în urmă cu câteva zile. "Voi vorbi, dar trebuie să mă calmez. Vă rog să-mi dați timp", a fost reacția Kasiei pe rețelele sociale.

În prezent, Jerome Boateng este cu Bayern Munchen în Qatar, la Campionatul Mondial al Cluburilor. Fundașul a continuat să transmită mesaje on-line, în cursul săptămânii trecute: "Trebuie să-mi asum responsabilitatea și să acționez având grijă de interesele familiei mele, cerându-mi scuze tuturor celor pe care i-am rănit, în special fostei mele iubite Rebecca și copiilor noștri", a mai scris Boateng.

Etichete: bayern munchen , jerome boateng , kasia lenhardt , iubita jerome boateng moarta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă