Fosta iubită a lui Adrian Mutu s-a cuplat cu fostul iubit al Cristinei Spătar. A renunțat la pasiunea pentru fotbaliști

1 lună in urmă 29

Fosta iubită a lui Adrian Mutu, Aida Yespica, trăiește o frumoasă poveste de alături de milionarul italian Mirco Maschio, fostul iubit al cântăreței Cristina Spătar.

Informația s-a propagat intens în presa din Italia. Frumoasa originară din Venezuela revine în forță în prim-planul bârfelor din Peninsulă. Chiar dacă nu a fost oficializată informația, publicațiile de scandal anunță că fosta iubită a lui Adrian Mutu a pus mâna pe un milionar celebru din Italia.

Este vorba de Mirco Maschio, cunoscut publicului din România după ce a avut o relație cu fosta cântăreața de R&B, Cristina Spătar, în urmă cu mulți ani. De asemenea, a fost cuplat pentru o scurtă perioadă și cu Cristina Rus, o altă cântăreață în vogă, cu ani în rumă. În același timp, este cunoscut în Italia pentru imperiul financiar pe care îl conduce.

Aida Yespica, într-o relație cu milionarul italian Mirco Maschio

Potrivit presei din Italia, Aida și Mirco trăiesc deja împreună, chiar dacă nu au oficializat relația. Publicația „Il Matino di Padova” nota, în luna iunie, faptul că frumoasa sud-americană s-ar fi mutat în Padova, orașul în care Mirco ar avea o serie de afaceri profitabile.

Născut în 1977, Mirco Maschip este președinte executiv al Maschio Gaspardo, o companie fondată  de regretatul său tau, Egidio Maschio și fratele său, Giorgio, în 1964, în Campodarsego, în provincia Padova, specializată în producția echipamentelor agricole pentru piața internă și externă. O companie cu birouri în toată lumea și cu mii de angajați.

Aida Yespica a fost într-o relație cu fostul internațional român, Adrian Mutu, în 2005, pe vremea când acesta evolua pentru Juventus Torino. Venezueleana este vedetă TV, model și actriță. În trecut, Aida a participat la mai multe reality show-uri în Italia, dar și în seriale. Aceasta s-a iubit cu mai mulți fotbaliști celebri din fotbalul italian, precum Christian Vieri și Matteo Ferarri. Cu ultimul dintre ei are un copil, pe Aron.

The post Fosta iubită a lui Adrian Mutu s-a cuplat cu fostul iubit al Cristinei Spătar. A renunțat la pasiunea pentru fotbaliști appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă