Fosta conducere ROMPREST, comportament de tip MAFIOT. INTERLOPII au intrat cu mașina în grupul jurnaliștilor  

2 luni in urmă 26

Amenințări și comportament de tip mafiot la sediul companiei ROMPRESTAmenințări și comportament de tip mafiot la sediul companiei ROMPREST

Amenințări și comportament de tip mafiot la sediul companiei ROMPREST. Au fost îmbrânceli, înjurături și zeci de polițiști chemați să intervină pentru a le tine piept interlopilor pe post de angajați ai fostei conduceri. Aceasta a blocat sediul companiei și nu a permis accesul noului președinte al Consiliului de Administrație, desemnat de instanța de judecată. Mai multe persoane cunoscute în lumea interlopă au fost conduse la sediul poliției, unde s-au prezentat drept angajați ai companiei de salubritate. Ba chiar unul dintre ei a trecut intenționat cu mașina în viteză pe lângă jurnaliștii veniți la fața locului și a fost la un pas să producă o tragedie.

LUNI, 29 MARTIE 2021, 17:24

SURSĂ: Realitatea PLUS

AUTOR: REALITATEA.NET

Scandal, duminică, la sediul central al companiei ROMPREST, după ce noul președinte al Consiliului de Administrație s-a prezentat la sediu pentru a-și prelua atribuțiile, însă nu a fost lăsat de către așa-zișii bodyguarzi ai vechii conduceri. Așa că noua conducere a pus sigilii pe ușile și mașinile companiei.

Fostul angajat Romprest Bogdan Adimi, cunoscut pentru legături cu lumea interlopă, a rupt sigiliul și a înjurat jurnaliștii.

"Mincinosule, băi nesimțitule, nu mai mințiți! Băi escrocule, băi mincinosule, măi falsificatorilor... Sunteți niște câini care stați noaptea pe aici. Hoți, asta sunteți", a spus Bogdan Adimi.

Ulterior, a urmat un dialog halucinant cu reporterii Realitatea PLUS:

Jurnalist: Nu vă suparați, îl vedeți pe dânsul cum mi-a pus mâna pe cameră?
Adimi: Mințiți cu nerușinare, mințiți public.
Jurnalist: Vedeți foarte bine că nu suntem lăsați să ne facem meseria și să relatăm ceea ce se întâmplă aici.

De altfel, Bogdan Adimi, dar și prietenul lui, Răzvan Duca-Ghenoiu, se învârt într-un întreg cerc de interlopi, iar sursele Realitatea PLUS au dezvăluit relația lor cu celebrul interlop Ghenosu, adus în țară, anul trecut, după ce a fugit înainte de o percheziție DIICOT.

Și primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a dezvăluit metodele interlope cu care au încercat să o intimideze aceste personaje.

"Am fost urmărită și fotografiată de cei care au impresia că voi fi speriată și că voi plăti bani grei pentru niște servicii nelegale și inexistente. Sunt angajați care au intrat în biroul meu pentru a înregistra ilegal ce spun și au transmis mercenearilor de presă conversația", a spus Clotilde Armand.

După gravele incidente de la sediul Romprest, polițiștii au deschis dosar de cercetare pentru ultraj și blocarea accesului în instituție și fac verificări pentru stabilirea identității tuturor personajelor care au amenințat jurnalisții. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă