Fosta ciclistă belgiană Tara Gins a pierdut un job la o echipă masculină din cauză că a fost considerată prea sexy

1 lună in urmă 141


Tara Gins, 30 de ani, urma să devină director sportiv al unei echipei masculine de ciclism, însă oferta a fost anulată în ultima clipă. Motivul a înfuriat-o pe Tara: este prea frumoasă! Potrivit Blick, patronul formației a fost deranjat de apariția ei în Playboy și de pozele sexy pe care le postează pe Instagram.


Fost rutier profesionist și director sportiv al echipei de juniori ”S-Bikes AGU”, director de competiție pentru o renumită cursă ciclistă feminină, Tara ar fi trebuit să devină liderul unei echipe masculine pentru acest sezon. ”Chiar așteptam cu nerăbdare asta, era un progres firesc pentru cariera mea, dar acordul verbal convenit a fost anulat”, a explicat Tara Gins.


”Se pare că cineva a avut o problemă cu fotografiile mele din revista Playboy, ediția olandeză. Dar mă bucur că acordul a fost anulat. Nu vreau să lucrez cu oameni care nu înțeleg capacitățile mele. În ciclism se gândește prea mult cu ce ai în pantaloni. Este păcat!”, a explicat Gins, pentru Cycling News.


Ceea ce a supărat-o cel mai tare este ”dublul standard”. ”În perioadă în care alergam, am experimentat o mulțime de chestii negative. Un mecanic a venit după mine la dușuri. Cu altă ocazie, am fost sărutată de membrii echipei fără să vreau eu”.


Faptul că a trebuit să se apere de hărțuirea o lungă perioadă și acum nu primește locul de muncă promis din cauza unor imagini ”prea sexy” o supără pe pe Gins.


Din păcate, ca bărbat îți poți permite puțin mai mult în această lume. Erau fotografii cu care nu fac rău nimănui. Dar se pare că acestea sunt acum prea inadecvate pentru a lucra la o echipă masculin, mai importante decât experiența și abilitățile mele.

Tara Gins:

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă