Fosta campioană olandeză Marcella Mesker, dezvăluiri în ProSport despre Simona Halep: „Era o fată foarte timidă!” Cum îi făcea reclamă Virginia Ruzici la turneele de tenis | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 1

Marcella Mesker (61 de ani), o campioană a tenisului din generația Virginiei Ruzici (66 de ani), dezvăluie în exclusivitate pentru ProSport lucruri neștiute despre Simona Halep (29 de ani)! Fosta jucătoare din Olanda a urmărit-o pe Simona de la începuturile ei în tenisul profesionist, remarcând o transformare radicală a româncei.

Marcella Mesker, deținătoare a 7 titluri WTA (1 la simplu și 6 la dublu), în prezent una dintre cele mai importante comentatoare sportive din lumea tenisului, i-a făcut o caracterizare inedită Simonei Halep! Mesker a mărturisit că a început să o urmărească pe Halep la recomandarea Virginiei Ruzici, managerul sportiv al constănțencei.

Virginia Ruzici a luat-o sup aripa sa protectoare pe Simona Halep pe când aceasta era o adolescentă! Mai multe personalități ale sportului alb și-au ațintit privirile înspre Simona, după ce Virginia a început să îi facă reclamă la turneele de tenis.

Marcella Mesker, fostă campioană olandeză, actualmente comentatoare TV, face dezvăluiri despre Simona Halep: „Face toți banii! Era foarte timidă, dar…”

Cariera Simonei Halep s-a aflat sub lupa Marcellei Mesker, care spune că românca a suferit o transformare radicală, scăpând de timiditatea de a vorbi în public: „Îmi place foarte mult să o comentez la radio sau la TV pe Simona Halep! E o jucătoare care face toți banii! Raliuri lungi, o excelentă disciplină pe teren (răbdare combinată cu agresivitate), apărare solidă și dorință de luptă permanentă.

Maturitatea ei este o adevărată sursă de inspirație! Era o fată foarte timidă, care greu vorbea cu presa sau cu fanii, iar acum a devenit comunicativă, sinceră și volubilă la conferințele de presă”, a declarat pentru ProSport Marcella Mesker, finalista probei de dublu de la Australian Open 1980.

„Virginia Ruzici mi-a vorbit despre ea atunci când comenta meciuri la Roland Garros”

Fosta campioană olandeză a dezvăluit că Virginia Ruzici îi făcea reclamă Simonei Halep încă de pe vremea când managerul constănțencei comenta meciuri de tenis: „După cum ți-ai putut da seama, îmi place de Simona! Eu am făcut parte din generația Virginiei Ruzici. Așa că am urmărit-o pe Simona Halep de la început, după ce Virginia mi-a vorbit despre ea. Era comentatoare la Roland Garros atunci”.

Mesker afirmă că Halep are toate șansele să triumfe din nou la Wimbledon, datorită unor calități rarisime în ziua de astăzi: „Pe ciment va fi foarte greu să câștige un turneu de Grand Slam, împotriva jucătoarelor care lovesc puternic. Trebuie să muncească pentru victorii și să mențină ritmul 7 meciuri, timp de două săptămâni. Greu! Iarba și zgura sunt însă suprafațe care o avantajează. Îi dau cele mai mari șanse să câștige un nou trofeu la Wimbledon, datorită capacității de efort și vitezei de reacție pe care le are, atuuri mai importante decât serviciul în zilele noastre”.  

The post Fosta campioană olandeză Marcella Mesker, dezvăluiri în ProSport despre Simona Halep: „Era o fată foarte timidă!” Cum îi făcea reclamă Virginia Ruzici la turneele de tenis | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă