Fostă campioană, găsită moartă în casă. Cu câteva ore înainte ameninţa că se sinucide

1 lună in urmă 17

Shannon Spruill suferea de encefalită cronică şi doar cu o zi înainte de a fi găsită moartă anunțase că are gânduri sinucigașe. „Am nevoie de ajutor. Vreau să-mi fie studiat creierul. Nu înțelegeți ce singuratică mă simt?”, a spus ea într-un videoclip publicat miercuri seara pe Instagram. În tot acel timp ținea în mână un pistol. Imediat după acest moment, luptătorul Mick Foley a lansat pe Twitter un apel disperat: „Dacă are cineva un mod de a ajunge la Daffney sau îi cunoaște adresa, vă rugăm să ne ajutați. Se află într-o stare foarte rea și amenință să-și facă singură rău. Am sunat-o, dar a intrat direct mesageria vocală”.

Citeşte şi Vicecampioană mondială, moartă la 24 de ani. Cu câteva ore înainte de deces ea a avut o postare interesantă pe Instagram

La scurtă vreme după acest moment, fosta sportivă a fost găsită decedată în locuinţa ei din Atlanta.

Shannon Spruill a debutat în WCW în noiembrie 1999, iar în mai 2000 scria istorie, devenind doar a doua femeie care a deținut titlul WCW la categoria grea. „Daffney” s-a făcut remarcată şi prin țipătul ei specific și stilul rebel, nemaivăzut până atunci în sport.

Citeşte şi Vestea care zguduie lumea sportului. O medaliată olimpică s-a stins din viaţă la doar 19 ani, din cauza unui accident stupid!

RIP Daffney / RIP Shannon Claire Spruill
„Daffney” has left us Another Tragic Wrestling Story/Life Gone too Soon 💔❤️‍🩹
👇🤍🖤🖤🤍👇
‘If you’re struggling with your mental health, PLEASE Reach out for help. its there here waiting.’#RIPDaffney #ScreamQueen #MentalHealthMatters pic.twitter.com/ia4y00IeCz

— Brutus Maximus (@Brutusmaximus) September 2, 2021

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă