Fost ministru din cabinetul Cioloș, despre strategia de la Cotroceni: "Care o fi planul președintelui să îl umilească și pe Ciucă?"

4 săptămâni in urmă 35

Vineri, 29 Octombrie 2021, ora 21:13

142 citiri

 "Care o fi planul președintelui să îl umilească și pe Ciucă?"

Fostul ministru al Justiției din cabinetul Cioloș, Raluca Prună, a criticat rolul premierului demis Florin Cîțu la negocierile pentru formarea noului guvern Ciucă, susținând că fostul general al armatei a acceptat un rol înjositor în strategia liberalilor și a șefului statului de a guverna fără USR.

Raluca Prună e de părere că întreaga situație inconfortabilă în care este pus premierul desemnat, Nicolae Ciucă, este instrumentată direct de la Cotroceni.

"Deja vu. Un fel de Dragnea și Grindeanu/Dăncilă.

Care e rolul lui Cîțu în povestea asta cu formarea guvernului? Niciunul, un loser în delir lăsat în pace în mod dubios de întâi stătători consiliați de etern atârnători. Păcat că în porcăria asta e atras gen. în rezervă Ciucă. Care e pus într-o situație extrem de inconfortabilă. Nu îmi dau seama care o fi planul Președintelui să îl umilească și pe Ciucă. Am înțeles cu USR, a devenit o obsesie clinică. Planul pare a fi dadaist, cu desfășurare as we go.

Păziți-va singuri, vaccinați-vă, aveți grijă de voi. Statul e eșuat, capturat chiar de Cîțu&co, iar salvarea este individuală.

Citeste si:

 „A condus un bal mascat al groazei. Este un general-papagal pe lângă Cîțu”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat în termeni duri încercările premierului desemnat Nicolae Ciucă de a forma o majoritate pentru susținerea unui guvern. Acesta a comparat acțiunile...

USR spune că nu votează guvernul Ciucă. „Nu va fi votat nici de toţi parlamentarii PNL. Dacă va trece, va fi cu voturile PSD”

Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuş Moşteanu a anunţat, vineri, că USR nu va vota Guvernul Nicolae Ciucă, el precizând că singura şansă ca acest guvern să treacă este cu susţinerea PSD...

Sursa: Ziare.com

Adevarul.ro

TelekomSport.ro

ObservatorNews.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă