Fost luptător în Local Kombat, adus cu lanțuri în România! E acuzat de omor » Ce i-a cerut iubitei

3 săptămâni in urmă 24

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 ianuarie 2022, 19:20 / Actualizat duminica, 02 ianuarie 2022 19:31

Ștefan Achim, 46 de ani, a fost extrădat din Franța și adus în lanțuri în România, cu mașina. Este acuzat de omor.

Conform publicației Gândul, fostul luptător în Local Kombat la mijlocul anilor 2000 a fost adus în țară cu o mașină, legat în lanțuri, întrucât o companie aeriană a refuzat să-l transporte cu o cursă de linie, din motive de securitate. Extrădarea s-a produs în octombrie 2020, dar abia acum s-au aflat detaliile procedurii.

 „Suntem distruși!”

DECES

Un sportiv a fost găsit mort în pădure, la doi ani de la dispariție: „Suntem distruși!”

Ștefan Achim, fost luptător în Local Kombat, acuzat de omor

Achim este considerat un criminal deosebit de periculos. Fost combatant în Legiunea Străină, unitate a Armatei Franceze, acesta era urmărit internațional, după ce a împușcat mortal un tânăr de 21 de ani din Bacău.

În 2020, el a pus-o pe iubita lui să-i intermedieze o întâlnire cu un vânzător de software care să permită accesarea telefoanelor de la distanță. Așa hackerul Iulian Oancea, 21 de ani, l-a cunoscut pe Ștefan Achim. Din cauza unor neînțelegeri legate de tranzacție, procurorii susțin că Achim l-a ucis cu 4 gloanțe pe Oancea.

Achim a fugit apoi în Franța și a fost reținut în Hexagon pe 21 mai 2020. În ascunzătoarea lui Ștefan Achim a fost găsit inclusiv pistolul Makarov cu care l-a ucis pe Iulian Oancea.

De asemenea, Marius Achim are legături și cu lumea interlopă.

Acum, Achim e încarcerat în țară în condiții de maximă siguranță și audierile sunt desfășurate exclusiv în sistem remote. Acuzat de omor, procesul lui va începe în primăvară.

Citește și:

Handbalist de la PSG, înjunghiat chiar în noaptea de Revelion la Paris!

Câte kg a slăbit Leonard Doroftei: „Am făcut un singur lucru” » A băgat frica în canadieni: „Am fost martor la o «nenorocire»”

Playtech: Anamaria Prodan RUPE TĂCEREA despre bărbatul cu care a fost văzută de Revelion: „Da. Este adevărat“


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă