Fost jucător al FCSB-ului, tranșant după înfârângerea cu Dinamo: „I-au luat prea de sus!”

3 săptămâni in urmă 1

FCSB a fost învinsă de Dinamo, 0-1, în optimile Cupei României. Laurențiu Diniță, fost jucător al FCSB-ului, a criticat formația roș-albastră, pentru evoluția din derby.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Adam Nemec, în minutul 55.

Laurențiu Diniță (45 de ani) a evoluat timp de trei ani în tricoul FCSB-ului, în perioada 2003-2006.

Laurențiu Diniță, tranșant după Dinamo – FCSB

Fostul fotbalist al roș-albaștrilor este de părere că jucătorii, lui FCSB, i-au tratat cu superficialitate pe cei de la Dinamo, motiv pentru care au fost eliminați din Cupa României. Acesta scos în evidență și faptul că tactica FCSB-ului, de a începe meciul cu jucătorii de rezervă, a fost una greșită.

„Cred că Dinamo a meritat să castige, a controlat mult partida, nici FCSB nu a aliniat titularii obișnuiți, însă a fost un derby și trebuia să facă tot posibiul sa câștige. Dinamo a făcut mai mult, au jucat 60 de minute mult mai bine decât FCSB, nu a mai contat că pe final FCSB a început să domine, dar degeaba.

Nu cred că se pune problema că nu și-au dorit calificarea, cred că i-au luat prea de sus pe cei de la Dinamo, au avut meci și acum o săptămână în Liga 1 și au câștigat. Au crezut că o să fie meciul ușor.

Au gândit că o să intre cu o echipă în prima repriză și după pauză o să schimbe însă nu au putut face nimic. Dacă nu ești concentrat de la început, să fii focusat pe meci cu o zi, două înainte, nu mai poți să îți revii în timpul jocului, asta este clar”, a declarat Laurențiu Diniță, pentru Realitatea Sportivă.

În partida disputată săptămâna trecută, în Liga 1, dintre Dinamo și FCSB, formația roș-albastră a avut câștig de cauză, reușind să se impună cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Florin Tănase.

The post Fost jucător al FCSB-ului, tranșant după înfârângerea cu Dinamo: „I-au luat prea de sus!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă