Fost jucător al FCSB-ului, semnal de alarmă în privința lui Octavian Popescu: „O să cedeze! Dacă ai făcut o greșeală, ți se dă în cap!”

1 lună in urmă 2

Răzvan Stanca, fost goalkeeper al FCSB-ului, trage un semnal de alarmă în privința lui Octavian Popescu, unul dintre cei mai promițători tineri jucători români.

Octavian Popescu a fost transferat de FCSB, liber de contract, în vară, de la Universitatea Craiova.

Tânărul fotbalist s-a făcut rapid remarcat în tricoul lui FCSB și a devenit o prezență constantă în primul „11” al echipei bucureștene.

Răzvan Stanca, semnal de alarmă în privința lui Octavian Popescu

Fostul portar susține că pe „umerii” lui Octavian Popescu este pusă prea multă presiune, din cauza căreia tânărul jucător ar putea să cedeze. În plus, Stanca atrage atenția la faptul că FCSB trebuie să găsească, cât mai repede, un înlocuitor pentru Dennis Man, deoarece lipsa acestuia se simte.

„Se vede prin prisma rezultatelor. Ori câștigă greu, ori fac egal. Dennis a fost o piesă importantă, trebuie găsită neapărat o soluție.

Eu cred că se pune prea multă presiune pe acest copil (n.r. Octavian Popescu), eu cred că o să cedeze, dacă toată lumea se așteaptă ca la fiecare meci să faca diferența. Aici, la noi, dacă ai făcut o greșeală cand ai ajuns prima oară pe teren, ți se dă în cap”, a declarat Răzvan Stanca, la PRO X.

Daniel Pancu se regăsește în Octavian Popescu

„Pancone” susține că, prima dată când l-a văzut evoluând pe Octavian Popescu, a fost la antrenamentele Rapidului, în 2018. La acel moment, Octavian Popescu era legitimat la Regal Sport, însă grupele de junori ale echipei bucureștene fuseseră împrumutate Rapidului.

Fostul mare fotbalist din Giulești îl apreciază foarte mult pe Octavian Popescu și susține că tânărul jucător se aseamănă cu el, pe când avea 18 ani.

„Popescu e încântător. Primul meci la seniori îl are cu mine, un Rapid – Voluntari. Te uitai la mai mulți copii și vedeai un copil mic, blonduț, care ieșea dintr-o grămadă din aia ca la rugby. Se antrena cu Rapid, care a luat grupele de la Regal.

Atunci au fost împrumutați Rapidului ca să ne putem desfășura activitatea în Liga 3. L-am chemat, a și jucat un sfert de oră la seniori, mi se pare. E genul de talent pur. În 2018 era treaba asta, când era foarte firav și micuț, acum e deja bărbat. Are o maturitate în joc și o dezinvoltură incredibilă. Depinde de multe ca să ajungă fotbalist.

Talente din astea au mai fost multe. Cred că e la fel ca mine, la 18 ani. Eu, într-un Iași – Craiova, pe o mocirlă în Copou, am adunat vreo 6 jucători și nu puteau să-mi ia mingea”, a declarat Daniel Pancu, pentru Digi Sport.

The post Fost jucător al FCSB-ului, semnal de alarmă în privința lui Octavian Popescu: „O să cedeze! Dacă ai făcut o greșeală, ți se dă în cap!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă