Fost fotbalist al FCSB-ului, reacție „acidă” la adresa secretarului de stat din Ministerul Sănătății: „Personalul medical stă!”

4 săptămâni in urmă 3

Mihăiță Pleșan, fost fotbalist la FCSB, a avut o reacție dură la adresa Andreei Moldovan, secretarul de stat din Ministerul Sănătății, care a avut o declarație aspru criticată în spațiul public.

Andreea Moldovan a declarat faptul că fotbaliștii ar trebui să poarte mască în timpul meciurile, având în vedere situația pandemică din România, și a dat drept exemplu personalul medical.

„Soluția pentru mine ar fi masca. Și personalul medical stă cu masca ore în șir!

Acele idei conform cărora nu ne oxigenăm corect cu mască sau nu putem să respirăm corect sau este greu să stăm cu ea cred că pot fi depăşite prin conştientizarea importanţei măştii atunci când vorbim de prevenţie. Nu e uşor să alergi cu mască, dar ştim că masca nu este etanşă, aerul intră şi iese. Doar că el e filtrat de anumite particule de care nu avem nevoie, particule care pot fi încărcate cu virusul respectiv”, a declarat Andreea Moldovan, zilele trecute, la Digi Sport.

Mihăiță Pleșan, reacție „acidă” la adresa secretarului de stat din Ministerul Sănătății

Fostul fotbalist este total împotriva ideii ca jucătorii să poarte mască în timpul meciurilor. Pleșan spune că fotbaliștii nu pot fi comparați cu medicii, deoarece aceștia aleargă și trebuie să se oxigeneze în mod corespunzător.

„Corect: personalul medical STA, fotbalistii ALEARGA….
Cu masca?….”, se arată în postarea lui Mihăiță Pleșan.

The post Fost fotbalist al FCSB-ului, reacție „acidă” la adresa secretarului de stat din Ministerul Sănătății: „Personalul medical stă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă