Fost consilier local, membru PNL, numit director la Autoritatea Română Rutieră Sălaj

1 lună in urmă 36


Autoritatea Română Rutieră - Agenția Teritorială Sălaj are un șef nou numit politic. Cristina Veronica Coman, 45 de ani, membru PNL, l-a înlocuit începând de luni, 4 ianuarie, pe Marius Blaj, secretar general al PMP Sălaj, scrie Magazin Sălăjan.


Potrivit sursei citate, numirea Cristinei Coman, de profesie jurist și fost consilier local în cadrul Consiliului Local Jibou (2008-2020), a fost realizată în baza unui ordin emis de Autoritatea Română Rutieră București. Fără concurs, menționează Monitorul de Sălaj.


ARR este o agenție care se află în subordinea Ministerului Transporturilor, condus până nu de mult Lucian Bode, liderul PNL Sălaj, în prezent ministru de Interne.


sursa foto: Monitorul de Sălaj

Cristina Coman este al 10-lea director al ARR Sălaj de când liberalii sunt la guvernare, potrivit site-ului Sportul Sălăjan.


„Preiau fotoliul de director cu gânduri bune. Voi descoperi pe parcurs ce este acolo”, a declarat Cristina Coman, pentru Sălajul Liber.


Noul director al ARR Sălaj a mai lucrat la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sălaj, încadrată ca Asistent Registrator  I - principal.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă