Fost conducător în Liga 1, critic la adresa scandalului Anamaria Prodan – Giovanni Becali: „Este partea urâtă a fotbalului! Detest aceste practici!”

1 lună in urmă 1

Iuliu Mureșan, fost președinte la CFR Cluj, a vorbit despre scandalul „monstru” dintre Anamaria Prodan și Giovanni Becali, pe care îl consideră „partea urâtă a fotbalului”.

Scandalul dintre cei doi impresari de fotbaliști a pornit după ce Giovanni Becali s-a implicat în negocierile pentru transferul lui Dennis Man, deși Anamaria Prodan este reprezentanta tânărului fotbalist.

Ulterior, Anamaria Prodan a intrat în conflict și cu Gigi Becali, iar cei doi și-au aruncat cuvinte grele în spațiul public.

Iuliu Mureșan, critic la adresa scandalului Anamaria Prodan – Giovanni Becali

Fostul conducător de la CFR Cluj și-a exprimat detestul față de practicile în urma cărora s-a iscat scandalul dintre Anamaria Prodan și Giovanni Becali, numindu-le „partea urâtă a fotbalului”.

În plus, Iuliu Mureșan a avut un mesaj pentru Dennis Man, căruia îi dorește să aibe realizări încă din primul meci bifat pentru Parma.

„Acest lucru este partea urâtă a fotbalului, lupta care se dă între impresari. Detest aceste practici, este detestabil ce s-a întâmplat și din acest motiv nu vreau să comentez mai multe

Indiferent că e vorba de 11 milioane de euro sau că s-au plătit 13 milioane de euro e o sumă foarte bună, e în concordanță cu valoarea lui. A fost urmărit de mai mulți scouteri în ultima perioadă, sper să se adapteze, să aibă noroc și realizări încă de la primul meci pentru noua sa echipă”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru Realitatea Sportivă.

Anamaria Prodan tună, după ce Becali a anunțat că rupe contractele

Anamaria Prodan susține că jucătorii de la FCSB nu-și vor rezilia contractele cu ea, așa cum Gigi Becali a anunțat, deoarece ar trebui să-i plătească mai multe daune stipulate în contracte. În plus, Anamaria Prodan (48 de ani) a avut cuvinte batjocoritoare la adresa lui Gigi Becali (62 de ani).

„Asta că am rămas fără jucătorii FCSB sună ilar. Am contracte foarte bine făcute cu jucătorii de la FCSB! Dacă acești jucători, care sunt obligați de patron, pentru că așa a zis el, că a dat ordin să rezilieze, sunt fricoși și nu au personalitate, atunci să vorbească ei cu Gigi Becali și să plătească el daunele din contracte.

Dacă jucătorii Stelei au curaj și sunt bărbați, atunci ei merg la Gigi Becali și-i spun acestuia frumos: «noi avem un contract, mergem cu el până la capăt».

Doar n-o să credeți că va scoate acum 8 jucători din primul 11 al FCSB-ului ca să-i dea afară pentru că au contracte cu mine.

Hai să nu exagerăm, că nu e Gigi Becali buricul pământului, da? E vai de mama lui. Nu poate să joace toată nunta după cum vrea el. pentru că nu are voce, falsează. El să fluiere la oi, atât poate”, a declarat Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

The post Fost conducător în Liga 1, critic la adresa scandalului Anamaria Prodan – Giovanni Becali: „Este partea urâtă a fotbalului! Detest aceste practici!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă