Fost campion cu Rapid dezvăluie că putea ajunge la FCSB: „Nu am putut sufletește”

1 săptămână in urmă 10

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 ianuarie 2022, 08:09 / Actualizat miercuri, 12 ianuarie 2022 08:29

Vasile Maftei (41 de ani), fost campion cu Rapid 2003, a dezvăluit că a fost ofertat de două ori de FCSB după despărțirea de giuleșteni, în ambele dăți refuzându-i pe roș-albaștri.

Maftei a jucat la Rapid până în 2011, apoi a plecat la Unirea Urziceni. Acolo, a lucrat cu Mihai Stoica, actualul manager al celor de la FCSB.

 „Dacă e să mi se întâmple ceva, măcar ei să fie bine”

Dinamo

Fanii lui Dinamo i-au gonit familia din țară: „Dacă e să mi se întâmple ceva, măcar ei să fie bine”

Cei doi au rămas în relații bune de atunci, MM chiar făcându-i două oferte pentru a veni la FCSB, de fiecare dată răspunsul fiind negativ din partea fundașului.

Vasile Maftei: „Nu regret nimic”

„N-am fost tentat. Am avut niște discuții cu MM. Am rămas prieteni, am avut o ofertă de a merge la Steaua (n.r.- FCSB) după ce am plecat de la Urziceni. Nu am vrut. La fel, când eram la CFR și nu mai făceam parte din lotul primei echipe și mă antrenam separat, puteam să ajung foarte ușor. Mi s-a propus, dar am preferat să spun nu. 

Nu am putut sufletește, aveam un trecut, jucasem 10 ani la Rapid, mă atașasem de această echipă și nu era în ordine. Nu regret nimic. Poate m-aș fi accidentat, poate nu aș fi dat randamentul scontat la FCSB, nu știu. Eu cred că am făcut alegerea bună”, a declarat Vasile Maftei potrivit digisport.

Vasile Maftei e la Academia Rapidului

Căpitanul Rapidului în campania UEFAntastică din 2006 s-a întors la Rapid vara trecută, acesta fiind angajat la Centrul de Copii și Juniori al clubului. Acolo, Maftei ocupă funcția de director tehnic.

Sunt foarte fericit să revin la Rapid, un club ce mi-a oferit foarte mult, iar prin această funcție îmi doresc să le oferim tinerilor și copiilor de la Centrul de juniori ai Rapidului șansa și condițiile cele mai bune pentru a crește în spiritul alb-vișiniu
-spunea Maftei la acea vreme

Video Mihai Iosif: „Rămân în istorie pentru că am antrenat Rapidul la toate nivelurile! Și că am readus-o în Liga 1 în noul format”

Citește alte știri din Liga 1:

A fost cu naționala la Tokyo, apoi a trăit clipe grele în Liga 1: „Ne împrumutam între noi în vestiar. Eu mi-am vândut mașina”

7 ani degeaba » Povestea se repetă din nou la FCSB

Playtech: Anamaria Prodan, dezvăluire ȘOCANTĂ despre Fane Spoitoru. Ce a putut spune și despre Nuțu VIDEO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă