Fost campion cu Dinamo speră ca suporterii să salveze clubul: „Au fost perioade în care nici noi nu eram cu plata la zi, dar eram înfometați după trofee”

1 lună in urmă 1

Cosmin Bărcăuan, fost fundaș la Dinamo la jumătatea anilor 2000, a câștigat două trofee alături de trupa din Ștefan cel Mare, cupa și campionatul. În sezonul 2003/04, Dinamo a cucerit ultimul event din istoria clubului.

Cosmin Bărcăuan: „Au fost perioade în care nici noi nu eram cu plata la zi, dar eram înfometați după trofee”

„Dinamo avea o echipă puternică în acea perioadă, dar am trecut și noi prin momente grele, „Agentul 007”. Au fost perioade în care nu eram cu plata la zi, dar eram înfometați după trofee și nu ne interesau așa de mult banii” a declarat Cosmin Bărcăuan pentru ProX.

Câinii s-au ales cu porecla „Agentul 007” în sezonul 2002/03, când Dinamo a avut o serie de nouă partide fără victorie, dintre care şapte înfrîngeri.

Cosmin Bărcăuan: „Din moment ce nu vrei să cedezi clubul, plătește salariile angajațiilor”

„Am cucerit event-ul cu Dinamo în sezonul 2003/04 și au fost moment frumoase pentru un fotbalist. Îmi pare rău de Dinamo, de situația în care se află și sunt acești oameni care au dus clubul ăsta unde a ajuns acum. Sincer, nici eu nu înțeleg, din moment ce nu vrei să cedezi clubul, plătește salariile angajațiilor. Va fi foarte greu, eu nu mai am încredere în nimeni. Doar suporterii se implică și sper ca DDB și cine mai iubește această echipă să salveze Dinamo” a mai spus Cosmin Bărcăuan pentru sursa citată.

Soluție pentru salvarea lui Dinamo: „Faliment și o luăm de la capăt în Liga 4”

„Mi-aduc aminte în urmă cu un an, un an si jumatate când spunea domnul Negoiță că vrea să vândă clubul pe 3, 4 milioane. Iar atunci Dinamo nu era în situația de-acum, nici financiar, nici sportiv. Era mai ușor la vremea respectivă ca echipa să fie preluată de oameni ca Borcea sau Badea, așa cum se vehiculează. Eu nu cred, nu m-am gândit că tot ce se întâmplă acum cu echipa a fost doar un plan pentru ca foștii acționari să pună mâna din nou pe club.

Există o singură variantă, clubul în Liga a 4-a și început de la 0! Dacă nu poți plăti salariile către jucători, se șterge tot, și o iei de la 0. Important este ca în următorii 2-3 ani cineva să salveze Dinamo. M-aș bucura să fie Badea, Nețoiu sau Borcea. Să preia și să salveze clubul. E păcat pentru tot ce înseamnă Dinamo”, a declarat Bărcăuan la GSP Live, în luna decembrie.

VIDEO. Soluția lui Cosmin Bărcăuan pentru salvarea lui Dinamo: „Faliment și o luăm de la capăt în Liga 4!”

Citește și alte știri din Liga 1:

Acuzații grave la adresa lui Dorin Șerdean: „A păstrat ștampila și a scos bani din conturile DDB!”Fug de Craiova » Al treilea jucător „furat” de Gigi Becali din Bănie: „A vrut să joace pentru FCSB”

Fosta soție a lui Claudiu Niculescu a ajuns de nerecunoscut. „Foarte rău arăți!” Imaginile recente cu Diana Munteanu

Libertatea

Playtech: Imagini RUȘINOASE! S-a DEZBRĂCAT complet la Kanal D! Lumea e șocată...
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă