Fost cadru MAI, amendat şi lăsat fără permisul de port armă după ce a fost victima unui furt

2 săptămâni in urmă 8

Fost cadru MAI, amendat şi lăsat fără permisul de port armă / Foto: Inquam Photos, George Călin Fost cadru MAI, amendat şi lăsat fără permisul de port armă / Foto: Inquam Photos, George Călin

Un fost cadru MAI a fost amendat şi lăsat fără dreptul de a purta armă după ce a fost victima unui furt. Un hoţ i-a spart fostului poliţist maşina din care a furat un rucsac în care era şi un pistol cu 18 gloanţe.

MIERCURI, 05 IANUARIE 2022, 15:31

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Poliţiştii Secţiei 1 din Timişoara au intrat marţi seara în alertă după ce, printr-un apel la 112 s-a reclamat faptul că „în cursul serii, în intervalul orar 21:30 - 22:30, autor necunoscut ar fi sustras, dintr-un autoturism parcat pe strada Gheorghe Dima, un rucsac, care conţinea un laptop, o armă letală, calibru 9 mm şi un încarcător cu 18 cartuşe”. 

Poliţiştii au făcut cercetări la faţa locului şi au constatat că furtul se confirmă, iar păgubitul este deţinător legal de armă. Trei ore mai târziu, la sediul Poliţiei s-a prezentat o femeie de 32 de ani care a găsit pistolul lângă un tomberon. 

„În urma verificărilor efectuate stabilindu-se că este arma sustrasă, în cursul serii de 4 ianuarie a.c., din automobilul parcat pe strada Gheorghe Dima din municipiul Timişoara. Totodată, au fost recuperate şi cele 18 cartuşe”, a transmis Poliţia Timiş. 

Potrivit poliţiştilor, hoţul nu a fost încă prins, dar păgubitul, despre care surse judiciare spun că este fost cadru MAI, a fost amendat şi lăsat fără permis de port armă pentru că a lăsat pistolul nesupravegheat.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă