Fost broker la bursă, despre comportamentul de "gambler" al lui Florin Cîțu: "Se împrumută la maxim, plătește oricât și fără scrupule pentru a intra în joc"

1 lună in urmă 38

Fostul jucător la bursă Laurențiu Ștefănescu a analizat pe Facebook comportamentul premierului Florin Cîțu în ce privesc scandalurile în care acesta a fost implicat în ultimele săptămâni. Potrivit fostului boker, premierul „nu face politică, ci pariză o miză”.

„Am fost 11 ani broker pe bursă. Am lucrat cu cei mai buni jucători din piață la vremea aceia. Ca să poți rezista în acea lume și să fii în top trebuie să ai o mentalitate de gambler. Asta îți deformează personalitatea în timp. Ajungi la un anume nivel de insensibilitate, iar riscul devine un mod de viață. În viața reală devii distopic și chiar periculos. Pariezi viețile oamenilor ca și banii. Ești dispus să pui totul la bătaie pentru marele pot.

Văzându-l pe Cîțu în ultimile zile, am avut o revelație. Băiatul ăsta nu face politică, ci pariază o miză. Indiferent de costuri, va merge până la capăt. Cunosc bine psihologia asta. Se împrumută la maxim, plătește oricât și fără scrupule pentru a intra în joc și riscă totul pentru miza vieții. E periculos ca dracu!”, a relatat acesta pe Facebook.

Citeste si:

 Pare că și-a pierdut total echilibrul și rațiunea; Cere să fiu anchetat pentru că nu am dat aviz pentru o hoție

Florin Cîțu vorbește de un abuz în funcție al ministrului Justiției în cazul PNDL. „Originalul proiectului a fost trimis pe 25 august. Politica nu se face prin șantaj”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă