Fost antrenor al echipei de fotbal Minerul Cavnic, cercetat de poliție după ce a fost filmat agresând un băiat de 16 ani. Totul a plecat de la rivalitatea dintre Dinamo și FCSB

2 săptămâni in urmă 1


Cazul a devenit public după ce sâmbătă, 27 martie, Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic, județul Maramureș, a postat o filmare pe rețele soaciale, în care se vede cum Nicolae Rai, fost antrenor al echipei locale de fotbal, îl agresează pe adolescentul de 16 ani. Poliția s-a sesizat și a anunțat că bărbatul de 56 de ani va fi cercetat pentru lovire și alte violențe, scrie portalul BaiaMare24. Nicolae Rai pretinde că a fost înjurat de minor pe motiv că ține cu Dinamo.


„Azi, pe stadionul de fotbal din orașul Cavnic, domnul Rai Nicolae a bătut un copil cu pumnii și picioarele. Rog autoritățile competente sa se autosesizeze de urgenţă și să dispună măsurile legale. Se pare că în ultima perioadă mai mulți copii au fost victima acestui individ!”, a scris, pe Facebook, primarul orașului Cavnic, Vladimir Petruț.Ca urmare a apariției imaginilor din spațiul public, Poliția Cavnic s-a sesizat. „Minorul, 16 ani, a relatat, în prezența tatălui său, faptul că a fost agresat fizic de către un bărbat de 56 de ani , în urma unui conflict spontan. Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis IPJ Maramureș.


Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.


„L-am lovit părintește”


Bărbatul acuzat de agresiune, despre care presa locală scrie că fost antrenor la echipa de fotbal Minerul Cavnic, și-a prezentat propria versiune. El susține că totul a plecat de la faptul că el susține „de 48 de ani” echipa Dinamo, în timp ce băiatul e fan al rivalei FCSB.


Pe filmarea incidentului, se aude cum băiatul spune, la un moment dat, după ce este amenințat cu poliția: „Ce să-mi facă Poliția? Te cheamă Dinamo, cumva?”.„De 48 de ani țin cu Dinamo București. Cu acest copil am mai avut probleme. El m-a provocat. Striga după mine, pe stradă, m…e Dinamo, mă înjura de mamă. Eu am mai avut un conflict cu el, dar nu mi-am pus mintea atunci. Toată lumea mă cunoaște ce fel de om sunt. Acum l-am lovit părintește, dar până atunci m-a înjurat ca la ușa cortului. Am martori. Am să merg mâine la poliție”, a declarat Nicolae Rai.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă