Forțat să se retragă din cauza problemelor la inima, George Țucudean a mai primit o lovitură. Mama sa ar fi decedat

1 lună in urmă 100

  • Liga 1: Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Conform publicațiilor locale din Arad, orașul natal al fostului atacant, Sportarad, mama lui George Țucudean, Corina, ar fi decedat sâmbătă, 10 aprilie, din cauza unei boli incurabile.

Mama lui George Țucudean ar fi murit

George Țucudean a decis să pună punct carierei de fotbalist în vara anului trecut, după expirarea contractului cu CFR Cluj.

Totuși, chiar dacă a fost legitimat până în august 2020, în ultimul an de contract fostul atacant, care a câștigat cinci titluri în Liga 1, cu FCSB, Viitorul și trei cu CFR Cluj, a evoluat foarte puțin, confruntându-se cu problemele la inimă, care, în final, nu i-au mai permis  să joace, deși avea doar 29 de ani.

Inițial, probleme la inimă i-au fost depistate la începutul anului 2019, iar luna martie a acelui an s-a operat. Deși intervenția a decurs conform așteptărilor, George Țucudean a fost operat din nou în mai, a revenit la activitățile profesionale, dar la un an distanța a anunțat că se retrage definitiv.

Pentru binele meu, cel mai bine a fost să mă opresc. Pentru binele meu. Mai bine să trăiască lumea cu ideea 'mamă, ce bun a fost Ţucudean acolo', decât să zică 'a venit Ţucudean nepregătit, e mort şi nu poate să joace'.

Decât să mă înjure, să dau cu piciorul la tot ce am făcut bun în ultimii ani, am preferat să mă opresc", declara George Țucudean, după retragere, pentru Antenasport.

Etichete: george tucudean , retragere george tucudean , corina tucudean
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă