Formația U2 a lansat o nouă melodie pentru filmul de animaţie „Sing 2” VIDEO

1 lună in urmă 18

Joi, 04 Noiembrie 2021, ora 13:05

59 citiri

Formația U2 a lansat o nouă melodie pentru filmul de animaţie „Sing 2” VIDEO

Formaţia irlandeză U2 a lansat miercuri, 3 noiembrie, un cântec inedit, „Your Song Saved My Life”, compus special pentru filmul de animaţie „Sing 2”, a cărui lansare este prevăzută pentru 22 decembrie.

Bono şi-a împrumutat vocea unuia dintre personajele din acest film. Solistul U2 îl interpretează pe leul Clay Calloway, star rock care s-a retras din activitate dar pe care eroii din film îl îndeamnă să revină pe scenă.

„Your Song Saved My Life” este lansat la doi ani după ultimul single al formaţiei, „Ahimsa”, creat cu muzicianul indian AR Rahman. O melodie compusă cu ocazia primului lor concert în india, în septembrie 2019.

Cel mai recent album U2 a apărut în decembrie 2017. Intitulat „Songs of Experience”, discul a fost prezentat ca o compilaţie de „scrisori intime” scrise de Bono care îşi imaginează moartea sa. U2 s-a ocupat în ultimii ani cu „Joshua Tree Tour 2019”, care a omagiat albumul cult din 1987, „The Joshua Tree”.

Citeste si:

Un robot îi imită pe membrii trupei The Rolling Stones în clipul „Start Me Up” VIDEO

Robotul Spot al companiei Boston Dynamics imită membrii trupei The Rolling Stones într-un clip „Start Me Up”, versiune realizată cu ocazia împlinirii a 40 de ani de la lansarea albumului...

 „O glumă. Să discutăm lucruri seriose”. Nou ultimatum pentru PNL

Președintele USR Dacian Cioloș a respins joi, 4 noiembrie, o eventuală nouă desemnare a lui Florin Cîțu pentru funcția de premier, pe care o cataloghează drept „o glumă”. De asemenea,...

Adevarul.ro

ObservatorNews.ro

Eva.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă