Focuri de armă în Indianapolis. Mai multe persoane au fost împușcate într-un depozit al unei companii de curierat

2 săptămâni in urmă 24

Atac armat în Indianapolis, mai multe persoane au fost rănite după ce s-au tras focuri de armă într-un depozit al companiei de curierat FedEx, potrivit purtătorului de cuvânt al departamentului de poliție metropolitană Indianapolis, Genae Cook.

Poliția este prezentă la un atac armat în Indianapolis

Poliția este prezentă la un atac armat în Indianapolis

Incidentul armat s-a petrecut la o unitate FedEx situată la 8951 Mirabel Road din Indianapolis, potrivit Cook.

O purtătoare de cuvânt a poliției a spus că mai multe persoane au fost rănite de gloanțe, însă nu a precizat dacă există și victime decedate. De asemenea, atacatorul s-ar fi sinucis și nu a existat nicio altă amenințare pentru comunitate, a mai anunțat poliția.

Potrivit polițiștilor, primele rapoarte cu privire la împușcăturile din centrul FedEx, aflat lângă aeroportul orașului, au fost primite imediat după ora 23:00.

Autostrada principală din apropiere, I-70, este închisă în ambele sensuri între I-465 și Ronald Reagan Parkway din cauza activității poliției, potrivit Sgt. John Perrine.

„Vă rugăm să căutați rute alternative”, a scris el pe Twitter.

#TrafficAlert

I-70 is closed in both directions between I-465 and Ronald Regan Pkwy due to police activity in the area. Please seek alternate routes

— Sgt. John Perrine (@ISPIndianapolis) April 16, 2021

În curs de actualizare.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă