Focar nou de COVID-19 printre instructorii de schi din Tirol. Îmbolnăvirile înregistrate în zonă, mult peste media Austriei

3 săptămâni in urmă 31

Luni, 03 Ianuarie 2022, ora 17:02

53 citiri

Focar nou de COVID-19 printre instructorii de schi din Tirol. Îmbolnăvirile înregistrate în zonă, mult peste media Austriei

Un nou focar de infectări cauzate de coronavirusul SARS-CoV-2 a fost descoperit în rândul unui grup de instructori de schi din provincia austriacă Tirol, informează luni, 3 ianuarie, DPA.

În localitatea St. Anton am Arlberg, 17 instructori de la o şcoală de schi au fost testaţi pozitiv şi plasaţi ulterior în izolare, au anunţat autorităţile din Tirol, confirmând un articol publicat luni în cotidianul Tiroler Tageszeitung.

În urmă cu câteva zile, mai mulţi instructori de schi din micul oraş Kirchberg, situat în aceeaşi provincie a Austriei, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

Numărul persoanelor infectate a crescut şi a ajuns la 25 în cadrul acestui focar, potrivit aceluiaşi cotidian. Instructorii de schi locuiau împreună în acelaşi spaţiu de cazare.

În provincia Tirol, rata de infectare cu noul coronavirus, raportată la un interval de şapte zile, a ajuns recent la o incidenţă de 430 de cazuri la 100.000 de persoane, mult peste rata medie de incidenţă din Austria, care este de 250 de cazuri la 100.000 de persoane.

Citeste si:

Focar de COVID la Penitenciarul Ploieşti. Alte trei focare sunt active în județul Prahova

Un nou focar de COVID-19 a fost înregistrat de autorităţile sanitare în judeţul Prahova, 11 deţinuţi de la Penitenciarul Ploieşti fiind confirmaţi cu noul coronavirus, a informat,...

Drulă îl desființează pe Grindeanu pentru gafele în serie. „Să nu știi că ai în lucru 300 km de autostradă și drum expres e deja cam mult”

Fostul ministru al Transporturilor Cătălin Drulă i-a dat replica luni, 3 ianuarie, succesorului său, Sorin Grindeanu, care a declarat că a găsit la minister documentele licitaţiei pentru...

DigiSport.ro

Digi24.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă