Focar masiv de Covid-19 la Spitalul Mangalia. Mai multe secții au fost închise

2 săptămâni in urmă 22

Joi, 13 Ianuarie 2022, ora 19:11

42 citiri

Focar masiv de Covid-19 la Spitalul Mangalia. Mai multe secții au fost închise

Trei secţii ale Spitalului Mangalia au fost închise miercuri, 12 ianuarie, după ce 19 angajaţi au fost testați pozitiv pentru Covid.

”Mai multe secţii din cadrul Spitalului Municipal Mangalia au fost închise, miercuri, după ce angajaţi ai unităţii medicale au fost testaţi pozitiv la infecţia cu coronavirus. Potrivit reprezentanţilor instituţiei medicale, este vorba de un număr de 19 angajaţi din cadrul Secţiilor Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie, Pediatrie”, a transmis Primăria Mangalia, joi, printr-un comunicat de presă.

Managerul unităţi medicale, Alina Dan, a menţionat că aceste secţii vor fi închise timp de o săptămână.

”Conform procedurilor legale în astfel de situaţii, am luat toate măsurile sanitare care se impun, astfel că secţiile Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie şi Pediatrie au fost temporar închise, timp de 7 zile, iar internările direcţionate către cele mai apropiate unităţi medicale. Camera de gardă de la Pediatrie rămâne în continuare deschisă, doar pentru urgenţe, în cadrul Pavilionului A”, a declarat managerul.

Spitalul a înştiinţat conducerea DSP Constanţa, pe cea de la Ambulanţă, precum şi pe cea a spitalelor din apropierea Mangaliei, în eventualitatea în care vor fi pacienţi care vor avea nevoie de internare pe secţiile respective.

Citeste si:

Focar de Covid la Școala de Poliție din Câmpina. 27 de elevi și doi angajați sunt pozitivi

Instituția Prefectului Județului Prahova a anunțat luni, 10 ianuarie, că pe raza judeţului a fost înregistrat un nou focar activ de Covid-19 la Școala de Agenți de Poliție " Vasile...

Focar de COVID la Spitalul de Copii din Timișoara. Mai mulți medici vaccinați s-au îmbolăvit

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat sâmbătă, 8 ianuarie, trei noi cazuri de infectare cu tulpina Omicron, două la femei de 24 şi 49 de ani, fără istoric de călătorie, şi...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă