Focar de infecție la Spitalul Elias din București. Zeci de cadre medicale, infectate cu Covid-19. Măsurile anunțate de conducerea spitalului

4 luni in urmă 16


Focar de infecție la Spitalul Elias din București, unde 26 de cadre medicale au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, a declarat, marți seara, Slivius Negoiță, purtătorul de cuvânt al spitalului pentru ziarul Libertatea.


Conducerea spitalului a luat o serie de măsuri, după ce zeci de cadre medicale au fost confirmate cu Covid-19.


„Se suspendă activitatea de internare a pacienților în Secția clinică de neurologie, unde au fost depistați pozitivi 11 angajați, pentru o perioadă de 14 zile. Pacienții care sunt internați în prezent în secție vor fi tratați până la externare sau transferați, după caz”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanții Spitalului Elias pentru ziarului Libertatea.


De asemenea, activitatea secțiilor chirurgicale și a Unității de îngrijiri postoperatorii la preluarea urgențelor chirurgicale va fi limitată până luni, 26 octombrie, după ce aici au fost infectați 15 angajați


„Patologia chirurgicală care nu constituie urgență va fi rezolvată în condiții de programare, după această dată”, mai transmit reprezentanții Spitalului.


Mai mult, numărul cadrelor medicale ar putea crește în zilele următoare au mai spus reprezentanții instituției, mai ales că sunt așteptate rezultatele și pentru alte 64 de teste.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă