Focar de COVID-19 la Primaria Timisoara

1 lună in urmă 27

Sapte focare de COVID-19 sunt active in judetul Timis, iar cel mai recent este la Primaria Timisoara, unde au fost depistate sase cazuri. Directia de Sanatate Publica Timis anunta ca toate cele sapte focare sunt sub supraveghere.

La Primaria Timisoara au fost depistate sase cazuri de COVID-19 care au legatura intre ele, astfel ca a fost declarat focar, iar reprezentantii DSP Timis supravegheaza evolutia acestui nou focar.

Potrivit DSP Timis, in judet mai sunt active alte sase focare de COVID-19: la un Camin pentru persoane varstnice din Timisoara, unde sunt confirmate 84 de cazuri, la un Centru de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica din localitatea Sinersig - 28 de cazuri, la un Camin privat pentru persoane varstnice din Timisoara - 21 de cazuri, la un Camin pentru persoane varstnice din Chisoda - 30 de cazuri, la o asociatie privata - 5 cazuri si la Primaria comunei Giarmata - 5 cazuri.

DSP Timis a finalizat, in ultimele 24 de ore, 306 anchete epidemiologice si mai are in lucru alte 251.

In judetul Timis, au fost depistate 385 de noi cazuri COVID-19, in ultimele 24 de ore, cele mai multe la Timisoara - 208. In spitale sunt internate 345 de persoane cu virusul SARS CoV-2, din care 59 se afla pe sectiile ATI. In ultimele 24 de ore au fost inregistrate 10 decese in Timis.

Citeste si: IPS Teodosie, la slujba de Boboteaza: "Nadajduim ca dupa aceasta sarbatoare, luand apa sfintita, sa se departeze de la noi toata boala"


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă