Focar de COVID-19 la Primăria Râmnicu Vâlcea. Probele prelevate de angajaţii pozitivi, trimise la Dolj pentru secvenţiere

2 luni in urmă 24

Un focar de COVID-19 a fost înregistrat în Primăria Râmnicu Vâlcea, trei angajaţi fiind pozitivi. Probele prelevate de la cele trei persoane vor fi trimise la un laborator din Dolj, pentru ca, în urma analizelor, să se stabilească cu ce tulpină virală sunt infectate acestea.

Conform oficialilor Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea, trei angajaţi ai unei instituţii publice au fost confirmaţi cu COVID-19. Doi dintre aceştia au primit rezultatele pozitive în data de 2 august, cel de-al treilea fiind diagnosticat în 3 august. Surse din administraţia publică locală au confirmat, pentru News.ro, că focarul este în Primăria Râmnicu Vâlcea.

Primarul localităţii, Mircia Gutău, a refuzat că facă orice comentariu pe acest subiect. Luni dimineaţă, probe prelevate de la cei trei angajaţi ai Primăriei vor fi trimise în judeţul Dolj, unde vor fi realizate analize pentru determinarea tulpinii virale cu care cei trei sunt infectaţi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă