Focar de COVID-19 la Dinamo? Reacția evazivă a conducerii din „Ștefan cel Mare” naște multe semne de întrebare: „Vom face testările și astăzi”. De ce e amicalul cu Dinamo Kiev în mare pericol | EXCLUSIV

4 săptămâni in urmă 3

Dinamo București are programat meciul amical cu Dinamo Kiev, sâmbătă, de la ora 17:00, în Ucraina, însă evenimentul ar putea fi anulat din cauza unui posibil focar de COVID-19 în „Ștefan cel Mare”.

Direcția de Sănătate Publică a confirmat că există un caz de COVID-19 în lotul lui Dinamo și, potrivit GSP, ar fi vorba despre un fotbalist accidentat, care nu a intrat în contact cu ceilalți jucători ai lui Gigi Mulțescu.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Focar de COVID-19 la Dinamo? Reacția lui Mario Nicolae

În cursul zilei de miercuri, mai mulți jucători au efectuat teste rapide și ar fi ieșit pozitiv, însă așteaptă rezultatele testelor PCR de joi. Din informațiile ProSport, mai mulți fotbaliști ar avea simptome specifice COVID-19.

Contactat de către ProSport, Mario Nicolae, managerul lui Dinamo, a declarat că toți jucătorii au fost testați negativ și că în cursul zilei de joi vor efectua o nouă testare în vederea plecării în Ucraina.

„La ultima testare obligatorie, toată lumea a ieșit negativ. Astăzi, vom face testările pentru a pleca la Kiev. Și vom face din nou înainte să intrăm în țară”, a spus Mario Nicolae, în exclusivitate pentru ProSport.

Paul Anton, Ante Puljic, Steliano Filip și Adam Nemec ar fi fost depistați pozitiv cu COVID-19, potrivit Fanatik, și nu vor face deplasarea la Kiev pentru amicalul cu echipa lui Mircea Lucescu. Totuși, Mario Nicolae a negat că aceștia ar avea COVID-19 și a anunțat că au fost învoiți.

„Anton, Puljic și Steliano sunt învoiți de noi după meciul de la Iași. Ei nu vor face deplasarea la Kiev, la fel și Nemec, care revine după accidentare și nu vrem să-l forțăm. Dar nu e vorba de COVID, așa cum spuneți”, a spus Mario Nicolae, pentru sursa citată.

Lovitură pentru suporterii lui Dinamo

Această veste a posibilului focar de COVID-19 vine ca o săgeată în inimă pentru suporterii lui Dinamo, care s-au strofocat și o fac în continuare pentru achitarea datoriilor în vederea obținerii licenței.

Chiar în urmă cu o zi, suporterii-acționari de la Dinamo au anunțat că au mai redus din datorii și mai au nevoie de 200 de mii de euro pentru obținerea licenței.

Aceștia își pun speranțele în meciul amical de gală pe care Dinamo îl va disputa în Ucraina, în compania echipei lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, pentru a mai strânge o sumă importantă de bani.

The post Focar de COVID-19 la Dinamo? Reacția evazivă a conducerii din „Ștefan cel Mare” naște multe semne de întrebare: „Vom face testările și astăzi”. De ce e amicalul cu Dinamo Kiev în mare pericol | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă