Floyd Mayweather urcă din nou în ring! Anunțul lui ”Money”: ”Va fi un meci special”. Când va avea loc lupta

3 săptămâni in urmă 15

  • WTA Melbourne: Simona Halep-Destanee Aiava, miercuri 11:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea-Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Mayweather, care va împlini 45 de ani la patru zile după meci, ar urma să-l înfrunte pe youtuber-ul Reshad ''Money Kicks'' Belhasa, conform presei americane, însă numele adversarului fostului campion mondial la 5 categorii de greutate nu este încă ”bătut în cuie”.

Floyd Mayweather urcă din nou în ring în 2022: ”Va fi un meci cu un public foarte special!”

''Va fi un meci special, cu un public foarte special, nu foarte numeros. Aşa că dacă ai şansa să vii aici, trebuie să ştii că eşti foarte, foarte special pentru acest eveniment'', a declarat Mayweather, potrivit Agerpres.

Floyd Mayweather s-a retras oficial în august 2017, după meciul cu Conor McGregor, cu o avere care depășește acum 775 de milioane de euro, după ce la un moment dat a sărit de un miliard. De Crăciun, ”Money” și-a făcut cadou un ceas în valoare de nu mai puțin de 18 milioane de euro.

În luna iunie 2021, Mayweather a boxat cu youtuber-ul Logan Paul, pe care l-a dominat copios în toate cele opt runde. Chiar dacă a fost un simplu meci demonstrativ, fără a conta în palmares, evenimentul din Florida a avut undeva între 600.000 și 650.000 de cumpărători de pay-per-view, cu un cost de 49,99 de dolari "bucata".

Chiar dacă nu s-au "îngrămădit" prea mulți cumpărători, așa cum se întâmpla pe vremuri, când Mayweather era încă în activitate, el avea semnat în contract să primească 10 milioane de dolari ca sumă garantată, plus 50 la sută din încasări.

Mayweather, care a fost campion mondial la 5 categorii de greutate, are în palmares 50 de victorii, dintre care 27 obţinute înainte de limită şi nicio înfrângere. Americanul este considerat unul dintre cei mai mari pugilişti din istorie şi deţine nişte recorduri greu de egalat.

  • Mayweather este pugilistul care a învins cei mai mulţi campioni mondiali, 23, dintre care 16 la rând.
Etichete: floyd mayweather , meci demonstrativ floyd mayweather , mayweather meci dubai

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă